Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Italijanska Alfa Romeo gradi športna vozila za zahtevne voznike. Proizvajalec avtomobilov se je pridružil skupini Fiat v letu 1986.
Blagovna znamka Alpina je zelo priljubljena med ljubiteljem športnih avtomobilov. Podjetje ponuja naravnane avtomobile, ki temeljijo na BMW liniji izdelkov.
Britanski proizvajalec športnih avtomobilov. Spoprijel se je z izzivom izgradnje motošportnih vozil za skupno uporabo v zgodnjih letih 20. stoletja.
Audi je sinonim za premium vozila s posebno športnim pridihom. Zlasti, ko gre za velike družinske avtomobile kakor tudi poslovodni in luksuzni, Audi spada med današnje vodilne proizvajalce.
Bentley je eden izmed vodilnih proizvajalcev luksuznih avtomobilov.
BMW, nemški proizvajalec kakovostnih vozil je navdušil voznike po vsem svetu. BMW tudi aktivno sodeluje pri razvoju novih pnevmatik.
BMW M GmbH je podružnica nemškega proizvajalca avtomobilov BMW, odgovoren za razvoj in proizvodnjo visoko zmogljivih in individualizirano spremenjenih BMW avtomobilov.
Cadillac je oddelek Družbe General Motors iz Združenih držav, ki je specializiran za avtomobile visokega razreda. Blagovna znamka nekoč znana po izdelavi avtomobilov nepravilnih dimenzij.
Proizvajalec avtomobilov Chevrolet je bil ustanovljen v ZDA leta 1911. Danes podjetje trži svoje zavidljivo paleto modelov avtomobilov po vsem svetu. Poleg velikih in majhnih družinskih avtomobilov Chevrolet ponuja tudi športne avtomobile, SUV in dostavna vozila.
Tradicionalno ameriško podjetje, s precej zanimivo zgodovino. V letu 2011 je Fiat postal večinski lastnik Chrysler Group LLC.
Zgodovina blagovne znamke Citroën se je začela leta 1919, ko je Citroën tip A prvič šel v proizvodnjo. Danes je podjetje eno izmed največjih evropskih proizvajalcev avtomobilov. Njihova zasedba zajema vse, od malih in velikih družinskih avtomobilov do osebnih vozil srednjega razreda in gospodarskih vozil.
Dacia je dobro znan proizvajalec posebej ugodnih vozil. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1966, v sodelovanju s francoskim proizvajalcem avtomobilov Renault.
GM Daewoo je hčerinska družba General Motorsa in je specializirana za majhna vozila in kompaktne avtomobile.
Daihatsu je znan predvsem po svojih majhnih družinskih avtomobilih. Linija proizvajalca je dopolnjena z nekaterimi SUV modeli in različnim dostavnim vozilom.
Dodge je ameriška avtomobilska blagovna znamka, oddelek Chrysler Group LLC. Prisotnost Dodge na evropskem trgu je v glavnem v obliki ameriških uvoženih vozil.
Ferrarijevi avtomobili so med najbolj spektakularnim vozilom kdaj koli zgrajeni. Italijanski proizvajalec športnih in dirkalnih avtomobilov formule 1, je 90% v lasti skupine Fiat.
Fiat S.p.A je bila ustanovljen v letu 1899. Tekom desetletij je italijanski proizvajalec avtomobilov zrasel v enega največjih proizvajalcev avtomobilov. Fiat ponuja široko paleto majhnih in kompaktnih avtomobilov.
Ford je eden od največjih proizvajalcev avtomobilov na svetu in uživa veliko popularnost po vsem svetu. Njihova obsežna postava avtomobilov pokriva vse potrebe in pričakovanja.
Hondin portfelj je sestavljena v glavnem iz kompaktnih vozil in vozil srednjega razreda. Japonska družba razvija, gradi in trži avtomobile, motorna kolesa, pomorske motorje, električne generatorje in motorizirano opremo po vsem svetu. Honda je tudi največji svetovni proizvajalec motorjev z notranjim izgorevanjem.
Hyundai je eden izmed mlajših proizvajalcev avtomobilov. Podjetje je bilo ustanovljeno v letu 1969 in osem let kasneje začelo tržiti svoje prve avtomobile. Trajalo je le kratek čas za Hyundai, da postane eden najboljših proizvajalcev avtomobilov. Specializirani so za družinske avtomobile, dostavna vozila, SUV in športne avtomobile.
Infiniti je luksuzna podružnica proizvajalca avtomobilov Nissan.
Japonski proizvajalec avtomobilov Isuzu je bolj znan po svojih specializiranih vozil, kot so ORVs in pick-up, zaradi česar je njihov seznam neodvisno razvitih modelov avtomobilov precej kratek.
Jaguar, znamka iz Velike Britanije, je sinonim za športne avtomobile in pridih razkošja. Ker gre za športne avtomobile in limuzine z visoko zmogljivimi motorji, predvsem uporabljajo pnevmatike velikosti med 16 in 21 col.
Blagovna znamka Jeep je sinonim za kakovostna terenska vozila, ki celo izpolnjujejo najvišja pričakovanja. Eden od njihovih najbolj priljubljenih modelov je Jeep Cherokee.
KIA je Številka 2 proizvajalec avtomobilov v Južni Koreji in dobavitelj vozil po vsem svetu. Široka paleta modelov vključuje vse, od malih vozil do velikih družinskih avtomobilov in dostavnih vozil.
Lada je že dolgo največji proizvajalec avtomobilov v Rusiji in vzhodni Evropi. Številni proizvajalci avtomobilov že sodelujejo z Lado.
Italijanski proizvajalec avtomobilov z besnečim bikom kot logotipom od leta 1964 gradi športne avtomobile v majhnih serijah. Od leta 1998 je vključen kot del Audi AG v koncern Volkswagena.
Lancia je bila eden od prvih pionirjev avtomobilskega inženiringa in že zdavnaj veliko ime reli dirk. Del skupine Fiat od leta 1969. Danes jih vzdržuje tesno sodelovanje s proizvajalcem avtomobilov Chrysler.
Ko gre za razvoj visoko zmogljivih terenskih vozil, Land Rover je ena izmed najbolj znanih in priljubljenih blagovnih znamk. Udeležiti se Land Roverja je skoraj neizogibno za vsakogar, ki preživi veliko časa v vožnji. Med drugim, Angleška znamka ima svoje korenine v razvoju trdnih kmetijskih vozil.
Lexus je eden izmed najbolj znanih proizvajalcev velikih družinskih avtomobilov in atomobilov srednjega razreda. Blagovna znamka Lexus je del japonske Toyota Motor Corporation in daje velik poudarek na udobje vožnje.
Italijanski športni avto proizvajalec z emblemom trizoba. Prej neodvisna in zelo uspešna blagovna znamka dirkalnih avtomobilov je danes pridružena Fiat Group.
Maybach-Manufaktur je razvijala in prodala luksuzne limuzine kot hčerinsko podjetje nemškega Daimler AG. Od takrat Maybacha je nadomestil Mercedes S-Class.
Od majhnih do velikih družinskih avtomobilov, od športnih do terenskih vozil, Mazda ima zajete vse kategorije vozil. Od leta 1959, ko je prodalo svoj ​​prvi model, se je japonsko podjetje razvilo v eno od največjih svetovnih proizvajalcev avtomobilov.
Mercedes-Benz je eden izmed najbolj znanih svetovnih proizvajalcev avtomobilov in blagovnih znamk Daimler AG. Mercedes daje velik poudarek udobni vožnji pri oblikovanju svojih avtomobilov.
MG Motor je britanska avtomobilska znamka. Po stečaju MC Rover so avtomobile razvili s Shanghai Automotive Industry Corporation.
Mini je znamka malih gospodarskih avtomobilov British Motor Corporation (BMC), razvitih z različnim licenčnim partnerjem (kot Austin, Morris ali Rover) tekom svoje zgodovine. Klasičen mini je bil takojšen hit. Po prevzemu s strani BMW je bila znamka Mini preoblikovana z novimi modeli.
Mitsubishi je iz Japonske in je eden od največjih svetovnih proizvajalcev avtomobilov, specializiran predvsem v malih in velikih družinskih avtomobilov. Mitsubishi zasedba vključuje tudi dostavna vozila in SUV.
Čeprav so prvi avtomobili japonskega proizvajalca bili prodajani predvsem v Avstraliji, danes Nissan izvaža svoje avtomobile po vsem svetu. Paleta vozil vključuje tako majhne in velike družinske avtomobile kakor tudi športna vozila in SUV.
Prvotno Nemški (zdaj deluje v okviru General Motors) proizvajalec avtomobilov Opel ne prodaja svoja vozila samo v Evropi, ampak tudi v državah, kot so Kitajska, Avstralija in Singapur. Kupci cenijo zanesljivost različnih Oplovih modelov.
Francoski proizvajalec avtomobilov Peugeot, ki je začel prodajati avtomobile v letu 1891, je najstarejša svetovna avtomobilska znamka. Pred kratkim se je Peugeot združil s Citroënom za oblikovanje Peugeot Citroën skupine PSA, ki je tudi v ozadju Volkswagen AG, evropskega drugega največjega proizvajalca avtomobilov.
Pontiac je znamka ameriške Družbe General Motors (GM), dokler GM ni vložila stečaja v letu 2010. Pontiac poosebljen športni avtomobil v srednjem cenovnem razredu, čigava ciljna skupina je bila mlajša populacija. Predvsem je Transam model, ali Firebird užival široko razvejano popularnost, ko je igral v neki zelo uspešni ameriški televizijski seriji, v sredini 80. let.
Porsche je za mnoge voznike blagovna znamka, ki pooseblja športne avtomobile, ki so imeli svoj veliki preboj v letu 1963 z modelom 911. Porsche je tudi eden redkih proizvajalcev avtomobilov, ki aktivno sodelujejo pri razvoju pnevmatik.
Malezijski proizvajalec avtomobilov Proton je bil rojen v letu 1983 iz japonsko-malezijskega sodelovanja med Mitsubishi Heavy Industries in Malezije. Proizvodnjo je začel v letu 1985.
Renault je ena od najbolj prodajanih evropskih avtomobilskih znamk. S svojo celovito ponudbo različnih modelov Renault ima popolno vozilo za vse potrebe.
Kot tradicionalna angleška blagovna znamka Rolls-Royce je dolgo bil utelešenje luksuznih limuzin. Še posebej ga je maskota Spirit of Ecstasy Rolls-Royce naredila razredom zase. Potem ko ga je v letu 1998 kupil koncern Volkswagen, je visoko razredna znamka prodana BMW-ju v letu 2000.
Rover je britanska avtomobilska blagovna znamka z dolgo in zanimivo zgodovino. Njihov emblem Vikinške vojne ladje je bil oblikovan v sredini 80. let.
Švedska znamka Saab je sinonim za zanesljive avtomobile srednjega razreda, ki imajo visoko kilometrino.
Španski avtomobilski proizvajalec Seat je bil ustanovljen v letu 1950. Od sredine 1990-ih sodi v skupino Volkswagen. Specializirani so v majhnih in velikih družinskih avtomobilov.
Češki proizvajalec vozila Škoda je bil ustanovljen v letu 1925 z združitvijo Laurin in Klementa. Podružnica družbe za proizvodnjo avtomobila je bila pridobljena z Volkswagen AG v letu 1991, kar je povzročilo zelo uspešno obdobje za Škodo.
Majhni, kompaktni avtomobili so blagovna znamka Daimler AG in so zelo priljubljeni, še posebej pri voznikih, ki veliko potujejo po mestu.
Četrti največji južnokorejski proizvajalec avtomobilov SsangYong Motor je specializiran na AWD in FWD vozila. SsangYong je v letu 1991 sklenil tehnološko partnerstvo z Mercedes-Benzom.
Subaru je svetovno največji proizvajalec vozil s štirikolesnim pogonom. Poleg zmogljivih SUV, japonski proizvajalec avtomobilov ponuja tudi male in velike družinske avtomobile.
Japonska avtomobilska družba Suzuki je bila ustanovljena že leta 1909. Začela je razvijati modele za kompaktne avtomobile že leta 1937. Tudi danes Suzuki je specializiran predvsem v majhnih družinskih avtomobilih, dopolnjen z nekaterimi večjimi modeli, kot tudi različne SUV.
Leta 2007 je Japonska Toyota Motor Corporation vzpenjala kot največji svetovni proizvajalec avtomobilov z več kot 9,5 milijona prodanih vozil. Njihovo zanesljivost še posebej cenijo vozniki avtomobilov po vsem svetu. Njihova paleta modelov avtomobilov zajema vse kategorije in razrede.
Nemška avtomobilska družba Volkswagen je največji evropski proizvajalec avtomobilov in na tretjem mestu po vsem svetu. Matično podjetje Volkswagen AG, prodaja osebnih avtomobilov v skladu Audi, Bentley, Bugatti, Lamborghini, Ducati, MAN, Porsche, Scania, Seat, Škoda in VW. Volkswagnov kultni avto 20. stoletja je bil Volkswagen Hrošč.
Volvo je švedski proizvajalec avtomobilov, ki ponuja pester izbor velikih družinskih avtomobilov, avtomobile srednjega razreda in luksuzne avtomobile kot tudi SUV. Volvo avtomobili so na splošno znani po svojih številnih prevoženih kilometrih.