Uporabljamo cookies. Z uporabo te spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
OK
Status naročila x
Odjava
ico 016009390016009390

Pnevmatike za Infiniti

Iščite po znamki vozila:
Dopuščamo možnost, da model vašega vozila v tabeli manjka, ali pa, da so podatki v tabeli napačni. V kolikor ne nejdete svojega vozila, ali v tabeli odkrijete napako, nas prosimo obvestite.
Prišlo je do napake, prosimo poskusite z iskanjem po avtomobilu kasneje.
Ni rezultatov za vaše iskanje
Rims Selector

Znamka:
Serija modela:
Opis modela:
Tip vozila:

Infinitije luksuzna blagovna znamka, ki jo je ustanovil leta 1989, proizvajalec vozil Nissan.
Trenutno ta proizvajalec avtomobilov ponuja štiri modele. Poleg dveh SUV modelov, Infiniti ponuja še limuzino in kabriolet model. Ex SUV Infiniti model ima za prvotno opremo naslednje velikosti pnevmatik: 225/60 R17 ali 225/55 R18. Za SUV FX model, lahko uporabite tudi velikost 265/50 R20. Infinity G model je opremljen s pnevmatikamivelikosti 225/50 R18 ali 245/45 R18. Manjše velikosti so sprejete za starejše modele kot so Infiniti G20. Standardna velikost pnevmatik za Infiniti avtomobile je 195/65 R15.

Pnevmatike Infiniti zagotavljajo varnost

Premium pnevmatike zagotavljajo optimalen oprijem na kateri koli cesti in v vseh vremenskih razmerah. Ker se voda s kontaktne površine pnevmatike pravilno odstranjuje, lahko ohranite optimalni nadzor nad vozilom tudi v primeru akvaplaninga. Bodite pozorni na dobičkonosnost, pri nakupu pnevmatik. Če pnevmatika ponuja zmanjšano obrabo, je tudi poraba goriva manjša. To povečuje zmogljivosti pnevmatik. Poleg tega, Infiniti pnevmatike zagotavljajo znižano raven hrupa in visoko udobje.

Vprašanja? Potrebujete nasvet?
Radi bi vam pomagali poiskati prave pnevmatike za vaše vozilo.