Payment Banner

LLKW pnevmatike za gospodarska vozilaZnamka:
Serija modela:
Opis modela:
Tip vozila:

LLKW pnevmatike za gospodarska vozila

LLKW pnevmatike združujejo prednosti PKW pnevmatik z visokimi zahtevami LLKW pnevmatike . LLKW pnevmatike se običajno uporabljajo za gospodarska vozila, ki delujejo pri večjih hitrostih.

LLKW pnevmatike za gospodarska vozila - udobne in hitrejše

Sodobna dostavna vozila se uporabljajo za prevoz tako blaga kot ljudi. Pnevmatike LLKW se lahko uporabljajo pri veliki hitrosti, imajo boljše servokrmiljenje in so primerne za športno vožnjo. Hrup, teh pnevmatik je zelo nizek in je podoben hrupom, pnevmatike PKW.

LLKW pnevmatike za težke tovore

Pnevmatike za lahka dostavna vozila prenašajo večje obremenitve od PKW pnevmatik. To je razlog, zakaj je struktura pnevmatike, ojačana. Ker te pnevmatike lahko prenašajo večje obremenitve, so primerne za sodobna gospodarska vozila. Zaradi njihovega profila in njihove spojine, LLKW so podobne PKW pnevmatikami v prometu.

Gospodarstvo in vzdržljivost

Nizek upor LLKW pnevmatik zagotavlja manjšo obrabo ter visoko število prevoženih kilometrov. Saj so LLKW ekonomične pnevmatike, z njimi trgujejo proizvajalci avtomobilov in upravljavci voznih parkov. Te vrste pnevmatik ponujajo dosledno kakovost in nizko porabo goriva.

Za montažo
vaših pnevmatik

lahko tukaj poiščete
vam najbližji servis
ali vulkanizersko delavnico

*Cena je za eno pnevmatiko in vključuje DDV in stroške pošiljanja.
**Razen pri kompletnih kolesih
Preverite našo izjemno ponudbo:
Letne pnevmatike:
od 27,80 EUR
,
npr. 155/70R13T od 29,50 EUR
ali 195/50R15V od 38,40 EUR

Zimske pnevmatike:
od 31,80 EUR
,
npr. 145/70R13T od 31,80 EUR
ali 195/65R15H od 42,70 EUR