Payment Banner

Zimske pnevmatike - za varno vožnjo po snegu in ledu!Znamka:
Serija modela:
Opis modela:
Tip vozila:

To je do gumene zmesi

Vremenske in cestne razmere se lahko zelo nenadno spremenijo v zimskem času: Zimske pnevmatike morajo ponuditi dosledno visoko stopnjo varnosti, na suhi podlagi, ko so temperature nizke in ko so ceste poledenele in zasnežene.Oznaka M + S (tudi: M & S ali MS) zimske pnevmatike in vse osnovne modele označuje primernim za zimo. Nekatere M+S pnevmatike dodatno imajo simbol snežinke, ki zagotavlja visok standard kakovosti.

To je do gumene zmesi

Seveda je ključnega pomena, da imajo velik oprijem na cestah prekritih z ledom in snegom.Da se zagotovi zanesljiv oprijem pri nizkih temperaturah, zimske pnevmatike so izdelane s posebno gumeno zmesjo, ki je odporna pri nizkih temperaturah. Na ta način se lahko prilagajajo zimski cestni površini odlično.

Prav dezen tekalne plasti v zimskem času

Zimske pnevmatike imajo široke tekalne plasti in dodatna rebra. Rebra se odpirajo in zapirajo med vožnjo, kar zagotavlja, da se pogonske in zavorne moči optimalno prenesejo na cesto. To ima za posledico stabilnosti in zanesljiv oprijem tudi pod težkimi pogoji.

Varno pred tveganjem akvaplaninga v zimskem času

Še posebej v zimskem času obstaja stalna nevarnost, da voda s cestne površine povzroča akvaplaning. Ponujanjem dobrih lastnosti izpodrivanja vode, zimske pnevmatike zmanjšujejo tveganje za nastanek akvaplaninga in vozniki bodo imeli maksimalen nadzor nad svojim vozilom v vseh razmerah.

Potovanje v tujino: Pazite na zakonske zahteve

Pred potovanjem v tujino z avtomobilom, vedno preverite pravne zahteve za zimske pnevmatike, ko so razmere na cesti zimske. Če ni zakonsko določen časovni okvir za obvezne zimske pnevmatike, kot pravilo palca, strokovnjaki priporočajo vožnjo z M+S pnevmatikami med Oktobrom in Veliko nočjo.

Za montažo
vaših pnevmatik

lahko tukaj poiščete
vam najbližji servis
ali vulkanizersko delavnico

*Cena je za eno pnevmatiko in vključuje DDV in stroške pošiljanja.
**Razen pri kompletnih kolesih
Preverite našo izjemno ponudbo:
Letne pnevmatike:
od 27,80 EUR
,
npr. 155/70R13T od 29,50 EUR
ali 195/50R15V od 38,40 EUR

Zimske pnevmatike:
od 31,80 EUR
,
npr. 145/70R13T od 31,80 EUR
ali 195/65R15H od 42,70 EUR