Uporabljamo cookies. Z uporabo te spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
OK
Status naročila x
Odjava

Bridgestone zimske Pnevmatike

Varna vožnja zimi – z Bridgestone zimskimi pnevmatikami

Bridgestone zimske pnevmatike so razvite, da zdrže celo skandinavsko težko zimo. Ravno zato vas bodo držale naprej pod nadzorom in na cesti, ko je zanesljivo delovanje ključnega pomena. V teku raziskav in razvoja, izzivi surovih zimskih razmer so temeljito testirane. Kako so spoznane? Bridgestone nenehno preizkuša zimske pnevmatike in vlaga ves napor v njihovo izboljšanje. Glavni cilji so zanesljiva vodljivost in nadzor nad vozilom – vedno!

Bridgestone zimske gume so visoko ocenjene

Bridgestone vedno in znova kaže, da sta najsodobnejša tehnologija in varnost potnikov jedro pri razvoju izdelkov. Družba se nenehno prekosi sama sebi - kar se kaže v vsaki novi generaciji pnevmatik. Zimske pnevmatike japonskega proizvajalca Premium prenašajo celo najbolj surove vremenske razmere. Bodisi, da so ceste mokre ali zasnežene - Bridgestone zimske pnevmatike vas bodo obdržale na poti!

Inovativna tehnologija za dodatno varnost

Bridgestone zimske gume so opremljene z izredno funkcionalno Sipe tehnologijo. Tudi v najtršem vremenu izboljšan oprijem in kontaktna površina skrbi, da ste varni. Vozniki imajo koristi od zanesljivega ravnanja in največje stabilnosti pnevmatike pozimi zaradi dodatne togosti bloka. Za zagotavljanje odlične zmogljivosti in vaše varnosti kljub mokri podlagi in visoki ravni vlage, zadnji dezen tekalne plasti Bridgestone pnevmatike prihaja z višjo vsebnostjo silicijev dioksid. Poleg tega veliko strokovnega znanja in najnovejše tehnologije, ki gre v vsako Bridgestone pnevmatiko, zagotavlja zmanjšanje hrupa.

Bridgestone zimske pnevmatike prepričale stroge preizkuševalce

Veliko avto, motor in šport revij kot tudi nemški avto klub ADAC redno testirajo izdelke. Zmogljivost Bridgestone zimskih pnevmatik je odlična. Kot rezultat japonsko podjetje je dobilo najvišji položaj. Uvrstitev tudi potrjuje ugled Bridgestone zimske pnevmatike kot zanesljive in vsestranske. Vse pnevmatike so izkazale z odličnim rezultatom med vsemi izzivi - tudi ko udarita sneg in led.

Bridgestone zimske pnevmatike: Odlična kakovost po sprejemljivih cenah

Bridgestone zimske pnevmatike imajo visoke ocene na testih in lestvicah in pridejo po zelo konkurenčnih cenah. Bridgestone pnevmatike je cenovno zelo sprejemljiva in prepriča strokovnjake z močnim delovanjem in odlično zanesljivostjo. Bodisi, da so ceste mokre ali poledenele, Bridgestone zimske pnevmatike zagotavljajo optimalen oprijem vozila, dodatno dolgoživost, varno potovanje ter 100-odstotno uspešnost – v vseh okoliščinah.