Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Obnovljene pnevmatike

Obnovljene pnevmatike

Obnovljene pnevmatike so poceni alternativa za voznike na tesnem proračunu, ki iščejo pnevmatike dobre kakovosti. Poseben postopek se uporablja v proizvodnji teh gum. Zaradi tega procesa je nova gumena plast položena na tekalne plasti pnevmatike. Obnovljene pnevmatike so bolj in bolj priljubljene na trgu in jih lahko najdemo v širokem razponu, na od premium proizvajalcev po ugodnih cenah. Obnovljene pnevmatike se proizvajajo v različnih velikostih za različne premere platišča in globine tekalne plasti.

Obnovljene pnevmatike visoke kakovosti

Obnovljene pnevmatike, proizvedene v industrijskih količinah, lahko zlahka tekmujejo z vedno novimi pnevmatikami. Obnovljene zimske pnevmatike , ki so pogosto prikazane v testih imajo optimalen oprijem na zasneženih cestah. Prav tako obnovljene ne kažejo nobenih znakov slabega lomljenja ali slabih voznih lastnosti.Edina slabost te vrste pnevmatik je, da se obrabi hitreje. Obraba teh pnevmatik je okoli 30% v primerjavi s popolnoma novimi pnevmatikami. To je razlog, zakaj so obnovljene cenejše. Si lahko shranite do 50% .

Lastnosti obnovljenih pnevmatik

Po navadi se pnevmatike lahko obnavljajo le enkrat in morajo izpolnjevati številne zahteve. Na primer, ohišje avtoplašča ne sme biti poškodovano sploh. Na ta način so zagotovljeni varnostni standardi.

Pomemben prispevek k varovanju okolja

Obnovljene niso samo poceni, ampak tudi prispevajo k varstvu okolja z ohranjanjem mineralnih surovin in fosilnih goriv. Najmanj 28,5 litrov bencina, so potrebni za izdelavo nove pnevmatike. Izdelava obnovljene pnevmatike zahteva 20% manj materialov.

Velika izbira in visoka kvaliteta:

  • Ugodno več kot 100 znamk pnevmatik, npr. Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen in še več
  • Vec kot 35.000 modelov pnevmatik
  • Prodajamo samo kvalitetne pnevmatike

Hitra + priročna storitev :

  • Naročilo preko spleta: dostopno 24 ur na dan, 7 dni na teden
  • Dostava v roku 5 do 7 delovnih dni od sprovedbe naročila
  • Razvejana mreža montažnih servisov po Sloveniji
  • Izbirate lahko med tremi možnostmi plačila

Kupite pnevmatike preko spleta brez nevarnosti:

  • Nudimo dveletno garancijo
  • Nudimo 14 dnevni rok za vračilo blaga