Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Praznujte z nami 25 let užitka v vožnji in našega dolgoletnega partnerstva s pnevmatikami Falken!

Z veseljem vam predstavljamo ekskluzivno nagradno igro z našim dolgoletnim partnerjem Falken ob praznovanju naše 25. obletnice. Imate priložnost osvojiti visokokakovostno Falken Nespresso Essenza Mini Black.

Preprosto kupite 4 ali več pnevmatik Falken v promocijskem obdobju in si zagotovite priložnost za sodelovanje v tej nagradni igri!

Tako preprosto:

  1. Vse kar morate storiti je, da kupite 4 ali več pnevmatik Falken na gume-direkt.com v promocijskem obdobju od 01.02.2024 do 29.02.2024. Pnevmatike Falken predstavljajo vrhunsko kakovost in zagotavljajo vaše sodelovanje v tej razburljivi promociji.
  2. Potrdite sodelovanje v promociji.
  3. Z malo sreče lahko ob koncu promocije osvojite Falken Nespresso Essenza Mini Black in uživate v popolnem espressu – pripravljenem na eleganten in praktičen način.

Želimo vam veliko uspeha!

Pogoji sodelovanja

Zakaj pnevmatike Falken?

Pri gume-direkt.com cenimo naše dolgoletno partnerstvo s Falkenom, blagovno znamko, ki predstavlja kakovost in zmogljivost. Izkoristite našo široko paleto pnevmatik Falken in si zagotovite priložnost za osvojitev Falken Nespresso Essenza Mini Black ter optimalno vozno zmogljivost.

Pridružite se nam in praznujte 25 let užitka v vožnji z gume-direkt.com in Falken pnevmatikami. Kupite pnevmatike Falken zdaj in sodelujte v nagradni igri!