Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Naš prispevek k večji trajnosti

Trajnostna paleta izdelkov

V naši ponudbi boste že našli trajnostne pnevmatike, ki varčujejo z viri.

Naš pečat trajnosti

Trajnostni izdelki si zaslužijo nagrado z naše strani.

Naše znanje in izkušnje kot vaša pomoč

Dajemo dragocene nasvete: Kaj lahko kot voznik enostavno naredite zase?

Trajnost se začne pri nakupu pnevmatik, nadaljuje v vsakodnevni vožnji in konča pri strokovni odstranitvi starih pnevmatik. Mi pri gume-direkt.com – največjem evropskem spletnem trgovcu s pnevmatikami – ponujamo predloge o tej pomembni temi, dajemo nasvete o iskanju pnevmatik in poročamo o inovativnih izdelkih in zamislih, ki jih načrtujejo proizvajalci pnevmatik. Cilj je mogoče doseči le skupaj – bolj trajnostno.

Ponujamo vam hitro iskanje bolj trajnostnih pnevmatik

S pomočjo naših iskalnih filtrov lahko hitro in enostavno poiščete pnevmatike, ki so na primer varčne z gorivom ali viri.

Oznaka EU – bistveni del vaše izbire pnevmatik

Pri izbiri pnevmatike bodite pozorni na vrednosti EU oznak pnevmatik. Ti vam dajo dobro predstavo o tem, ali je pnevmatika učinkovita pri porabi goriva.

Naši partnerji za montažo - učinkovita dostava in odvoz odpadnih gum

Ob nakupu izkoristite možnost montaže pnevmatik pri naših partnerskih delavnicah. Vaše stare pnevmatike bodo tudi ustrezno odstranjene.

Protektirane pnevmatike – trajnostne in izjemno varčne z viri

Kar zadeva kakovost in varnost, se lahko obnovljene pnevmatike zagotovo kosajo s povsem novimi pnevmatikami. Dokaz za to je, da imajo obnovljene pnevmatike dveletno garancijo proizvajalca – tako kot nove pnevmatike.

Več podrobnosti

Pnevmatike za električne avtomobile - Mora ustrezati!

Električni avtomobili postajajo vse bolj priljubljeni. Vendar pa tako električni kot hibridni avtomobili zahtevajo posebne pnevmatike.

Več podrobnosti