Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Dostava in placila - Pnevmatike online @ gume-direkt.com : Pnevmatike za osebna vozila, terence - 4x4 in lahka dostavna vozila po nizkih cenah.

Dostava in plačila

www.gume-direkt.com je internetna ponudba, ki jo je za vas pripravilo podjetje Delticom OE SRL, Timisoara, Romunija.

Vse navedene cene vsebujejo davek na dodano vrednost (DDV).

Mi poenostavimo nakup pnevmatik. Prihranite čas in denar, pnevmatike vam dostavimo pred vrata. Za vas pripravljamo tudi mrežo montažnih servisov, kjer vam bodo kupljene pnevmatike montirali.

Izberite eno od 3 možnosti dostave:
 • Gume vam dostavimo na domači naslov. Dostava se izvede na tisti naslov, ki se nahaja na računu. Sami morate poskrbeti za kvalitetno montažo pnevmatik. Najbolje, da vam to storijo v servisni delavnici. 
 • Gume vam dostavimo na drug naslov. V tem primeru navedite točen naslov dostave in osebo, ki bo v vašem imenu pooblaščeno prevzela pošiljko.
 • Pnevmatike so dostavljene direktno na montažni servis v vaši bližini.
  Prosimo, obkljukajte "Prosim, dostavite pnevmatike v montažni servis. Na koraku 2 pri postopku naročanja in izberite servis v vaši bližini na koraku 3.

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje v zvezi z dostavo, nam pišite na gume-direkt@delti.com

V primeru naročila samo ene pnevmatike moramo zaračunati dodatno 8,00 EUR.

V primeru naročila samo ene pnevmatike za tovornjake moramo zaračunati dodatno 75,00 EUR.

Cene vsebujejo DDV in stroške transporta do vas.

Dostava

Običajno pnevmatike dostavimo v roku 3 do 7 delovnih dni.

Prosimo upoštevajte, da je dobavni rok odvisen od zalog v skladiščih. V kolikor vaših pnevmatik nimamo na zalogi, jih običajno dobimo naslednji dan. Če vaših pnevmatik ni na zalogi in vam jih ne bi mogli dostaviti v predvidenem času (3 do 7 dni), vas bomo o tem obvestili preko email-a. Obvestili vas bomo tudi o datumu pošiljke.

Plačilne možnosti

Prosimo da sami izberete način plačila:

  • Kreditna kartica Plačilo s kreditno kartico (Visa, American Express, Eurocard / Mastercard). Pri spletnem plačilu mora stranka vnesti številko kreditne kartice in datum poteka veljavnosti. Ti podatki se nato pošljejo prodajalcu. Preveril bo veljavnost podatkov v ustrezni banki in tudi, ali je zahtevan znesek na voljo. V tem primeru lahko prodajalec takoj začne s pošiljko naročila. Delti.com zagotavlja, da so vse transakcije na njeni spletni strani varne.

  • Bančni prenos. Nakažite znesek na številko računa, navedeno na računu. Po prejetju plačila vam bomo dostavili pnevmatike.

  • Plačujte enostavno in varno preko PayPal na paypal_eur@delti.com.

  • Plačilo po povzetju. Vrednost naročila se plača v gotovini ob dostavi zaposlenemu v kurirskem podjetju. Dodatnih provizij ni.

  • Plačujte s kriptovalutami - Plačajte s katero koli od naslednjih valut Bitcoin, Bitcoin Cash, ApeCoin, Euro Coin, Dogecoin, Ethereum, Litecoin, Shiba Inu, Wrapped Bitcoin, XRP prek Bitpay - Potrebujete osebno virtualno denarnico, ki je na voljo kot mobilna aplikacija ali računalniški program. Plačilo se izvede z vnosom naslova in zneska plačila.

 • Revolut

 • Paymentwall

V kolikor imate glede plačilnih pogojev kakršnokoli vprašanje, nam pišite na gume-direkt@delti.com

Naš naslov:
Delticom OE SRL,
STR ANCA POPA, NR. 3, Ap.P
300318 Timisoara
Romunija

Telefon: 01 600 93 90

Matična številka: J35/1428/2004
Davčna številka: SI87288737Prosimo, pnevmatik nam ne vračajte na zgornji naslov. Na tem naslovu ne moremo sprejamati pošiljk. Pošljite nam mail na gume-direkt@delti.com ali pa nas pokličite. V kratkem času bomo pošiljko prevzeli.