Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

X
Potrebujete pomoč?
Tukaj vas korak
po koraku vodimo
do pravih pnevmatik.
Pokaži pnevmatike
Širina
Višina
Premer
Reifen Finden


Tako enostaven je nakup pnevmatik pri nas

Izberite pnevmatike
Partnerji dostave in montaže
Hitro in enostavno do najbolj ugodne cene
Varno plačilo in naročilo

Pnevmatike za tovorna vozila

Najti odgovarjajoči par pnevmatik za tovorno vozilo je težje kot nakup rednih avtomobilskih pnevmatik. Poleg tega, da bi morali iskati prave velikosti, je prav tako pomembno omeniti, na katerih oseh pripadajo:obstajajo pnevmatike, zasnovane za vodilno os, pogonsko os in os prikolice. Gume-direkt.com ponujajo tudi pnevmatik za vse položaje. Dober par pnevmatik je bistvenega pomena za težka tovorna vozila, še posebej v zimskem času.
Potrebe tovornih pnevmatik so že zelo visoke - morajo trajati na dolgih razdaljah pri prevažanju velike obremenitve, in včasih celo za obratovanje izven ceste. Obraba, porazdelitev tlaka in kotalni upor so pomembni kazalniki glede kakovosti pnevmatike. Njihov vpliv se čuti tudi pri številu prevoženih kilometrov, zato je ekonomičnost lahko najpomembnejši dejavnik poleg varnosti.

Zimske pnevmatike za vaše tovorno vozilo

Gume-direkt.com vam omogočajo izbiro med številnimi tovornimi pnevmatikami vključno z znanimi blagovnimi znamkami, kot so Continental, Bridgestone in Goodyear. Izberite velikost, os in sezono, ki jih potrebujete, da se prikažejo tovorne pnevmatike ki so na voljo v naši trgovini. Obljubljamo vam visokokakovostne izdelke po dostopnih cenah in s hitro dostavo.