Payment Banner

Run-Flat pnevmatikeZnamka:
Serija modela:
Opis modela:
Tip vozila:

Run-Flat pnevmatike

Run-Flat pnevmatike so primerne za izredne razmere. Ta tip pnevmatik omogoča varno vožnjo v primeru večje izgube zraka. Ne glede na to run-flat model, ki ga izberete, v primeru izpuščenih pnevmatik, še vedno lahko povzpne na 100 km in na ne več kot 50 mph ( 80 km / h). Na ta način lahko vozniki sami vozijo v garažo, namesto čakanja na pomoč na cesti.

Struktura run-flat pnevmatike

Run-flat pnevmatike imajo posebne bočnice, ki omogočajo, da delujejo v primeru predrtja. Te posebne bočnice preprečujejo izčrpavanja pnevmatik in njihovo eksplozijo. Druga značilnost teh posebnih bočnic je, da imajo vlogo pri povezavi med servokrmiljenjem in zavorami. Run-flat pnevmatike so nameščene na posebnih platiščih, da bi se preprečilo, da se pnevmatike ne ločijo od platišča.

Optični signal v primeru predrtja

V primeru morebitnih poškodb run-flat pnevmatik (npr. predrtja) bo voznik obveščen preko posebnega zaslona. Ta zaslon uporablja optični signal, da kaže na poškodbe pnevmatik. Z uporabo run-flat pnevmatike, rezervno kolo ni več potrebno. Poraba goriva je zmanjšana z run-flat pnevmatiko in ne tehta toliko kot običajne pnevmatike.

Za montažo
vaših pnevmatik

lahko tukaj poiščete
vam najbližji servis
ali vulkanizersko delavnico

*Cena je za eno pnevmatiko in vključuje DDV in stroške pošiljanja.
**Razen pri kompletnih kolesih
Preverite našo izjemno ponudbo:
Letne pnevmatike:
od 27,80 EUR
,
npr. 155/70R13T od 29,50 EUR
ali 195/50R15V od 38,40 EUR

Zimske pnevmatike:
od 31,80 EUR
,
npr. 145/70R13T od 31,80 EUR
ali 195/65R15H od 42,70 EUR