Payment Banner

Dirkalne pnevmatikeZnamka:
Serija modela:
Opis modela:
Tip vozila:

Dirkalne pnevmatike

Mnogi vozniki, imajo radi športno vožnjo - še posebej, pri avto športnih dogodkih. Te na splošno presegajo zmogljivosti rednih pnevmatik, kar je razlog, zakaj so proizvajalci izdelali specializirane dirkalne pnevmatike za hitre kroge na dirkališčih. Dirkalne pnevmatike bistveno vplivajo na vedenje med vožnjo avtomobila in se ne smejo uporabljati v rednem prometu.

Večina dirkalnih pnevmatik imajo zelo malo ali nič tekalne plasti na vseh (tako imenovanih "racing slick"), in so take velikosti, da se ne ujemajo v velikosti, odobrenih v avtomobilskih dokumentih. Na gume-direkt.com , ponujamo tudi izbor uličnih pooblaščenih pnevmatik. Uporabljajo se lahko na mokrih površinah, vendar imajo bistveno slabše vozne lastnosti v dežju od rednih pnevmatik - zato vozite previdno!

Pnevmatike pod izjemnim obremenitvam

Dirkalne pnevmatike so narejene iz posebne gumene zmesi, ki je popolnoma naravna ob upoštevanju zelo velike obremenitve na njih. Oprijem na cesti mora biti maksimalen, da tvori znameniti adhezijski učinek, kot je razvidno iz visokozmogljivih dirk. Proizvajalci v prvem razredu, kot so Michelin in Dunlop, nenehno razvijajo nove tehnologije za zagotovitev, da ekstremne obremenitve bistveno ne vplivajo na življenjsko dobo pnevmatike. Več informacij pod vsako pnevmatiko, na gume-direkt.com.

Za montažo
vaših pnevmatik

lahko tukaj poiščete
vam najbližji servis
ali vulkanizersko delavnico

*Cena je za eno pnevmatiko in vključuje DDV in stroške pošiljanja.
**Razen pri kompletnih kolesih
Preverite našo izjemno ponudbo:
Letne pnevmatike:
od 27,80 EUR
,
npr. 155/70R13T od 29,50 EUR
ali 195/50R15V od 38,40 EUR

Zimske pnevmatike:
od 31,80 EUR
,
npr. 145/70R13T od 31,80 EUR
ali 195/65R15H od 42,70 EUR