Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Pridružite se gume-direkt.com Partnerskem programu

 

affiliates

Ali pogosto zaženete spletno stran o avtomobilih, pnevmatikah ali platiščih? Želite zaslužiti denar s svojo spletno stranjo? Na gume-direkt.com Partnerskemu programu je to preprosto!

Postanite gume-direkt.com partner:

Prijavite se za naš Partnerski program preko Affiliate Marketing omrežja Awin, Dognet zdaj in zberite svojo prvo provizijo kakor hitro, že jutri! Uporaba in sodelovanje v našem Affiliate Programu je brezplačno.

Zdaj lahko izberete svoje najljubše omrežje:

Awin

Registracija preko Awin

Dognet

Registracija preko Dognet

1. Integracija oglasnega materiala:

Ponujamo vam številne reklamne materiale, ki jih je mogoče preprosto integrirati na vašo spletno stran. Naš portfelj oglasnega materiala vključuje vse običajne predmete, kot so pasice, besedilne povezave in iskalna polja pnevmatik (na voljo tudi v različici z belo nalepko). Obstaja nekaj za vsako spletno stran! Priporočamo tudi integracijo svojega oglasnega materiala v vaša glasila za dodatno izboljšanje vaših ponudb.

2. Zagotovite prodajo:

V primeru, da obiskovalec na vaši spletni strani, klikne na integrirani gume-direkt.com oglas, bo obiskovalec posredovan v našo trgovino gume-direkt.com. Prejeli boste privlačno ponudbo od 3 % za kateri koli nakup v naši spletni trgovini, ki jih stranka obišče z vaše spletne strani. (Provizija se izračuna iz neto vrednosti naročila brez DDV in prevoza / pakiranja).

3. Zberite določbe:

Lahko zberete znatno provizijo celo po nekaj prodaj na mesec.

Naši pogoji za pridružitev.

gume-direkt.com Affiliate Programme: