Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Yokohama Pnevmatike - ker je kakovost pomembna

Yokohama

Yokohama je znana po celem svetu za proizvodnjo zelo kakovostnih pnevmatik za osebna vozila, SUV, lahka tovorna vozila, dostavna vozila, tovornjake, avtobuse, industrijske stroje - kot tudi pnevmatik za motošport. Ustanovljena leta 1917, japonska družba je imela dolgo in uspešno zgodovino in danes se šteje med glavne proizvajalce pnevmatik na svetu.

Izkušnje družbe so bile in so še vedno na preizkušnji, ne samo v zelo konkurenčnem komercialnem sektorju, ampak tudi v motošportu - Yokohama je uradni dobavitelj pnevmatik za BRDC Formula 4 in Mednarodne avtomobilistične zveze FIA za Svetovno prvenstvo na avtomobilističnih dirkah. Yokohama je tudi ponudnik OE (originalne opreme) s pnevmatikami za nekatere najpomembnejših proizvajalcev avtomobilov – vključno z, vendar nikakor omejeno na Lotus, Audi, Mercedes-Benz, Toyota, Porsche, Volkswagen in Honda.

Odlična zmogljivost, ugodne cene

Za voznike, ki iščejo premium pnevmatike po konkurenčnih cenah, gume-direkt.com zagotavlja dobro izbiro Yokohama letnih, zimskih, kot tudi pnevmatik za SUV in off-road. Yokohama letne pnevmatike kot so Advan Sport, Advan Neouva, BluEarth in C.drive 2 proizvodni program zagotavljajo dobro vodljivost, udobje in ekonomičnost porabe goriva. V hladnejših mesecih, W.drive zimske pnevmatike ponujajo varnost pri nizkih temperaturah, v različnih voznih razmerah.

Naročite zdaj dve ali več Yokohama pnevmatik iz naše spletne trgovine in dostava bo za Slovenijo brezplačna! Če bi želeli, da vam vaše nove pnevmatike dostavijo neposredno v delavnico v vaši bližini, kliknite gumb ""Išči montažni servis"" – veliko naših partnerjev po vsej Sloveniji zagotavljajo visoko strokovno storitev montiranja za naše stranke, s poudarkom na udobje in varnost.