Uporabljamo cookies. Z uporabo te spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
OK
Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Yokohama Pnevmatike - ker je kakovost pomembna

Yokohama

Yokohama je znana po celem svetu za proizvodnjo zelo kakovostnih pnevmatik za osebna vozila, SUV, lahka tovorna vozila, dostavna vozila, tovornjake, avtobuse, industrijske stroje - kot tudi pnevmatik za motošport. Ustanovljena leta 1917, japonska družba je imela dolgo in uspešno zgodovino in danes se šteje med glavne proizvajalce pnevmatik na svetu.

Izkušnje družbe so bile in so še vedno na preizkušnji, ne samo v zelo konkurenčnem komercialnem sektorju, ampak tudi v motošportu - Yokohama je uradni dobavitelj pnevmatik za BRDC Formula 4 in Mednarodne avtomobilistične zveze FIA za Svetovno prvenstvo na avtomobilističnih dirkah. Yokohama je tudi ponudnik OE (originalne opreme) s pnevmatikami za nekatere najpomembnejših proizvajalcev avtomobilov – vključno z, vendar nikakor omejeno na Lotus, Audi, Mercedes-Benz, Toyota, Porsche, Volkswagen in Honda.

Odlična zmogljivost, ugodne cene

Za voznike, ki iščejo premium pnevmatike po konkurenčnih cenah, gume-direkt.com zagotavlja dobro izbiro Yokohama letnih, zimskih, kot tudi pnevmatik za SUV in off-road. Yokohama letne pnevmatike kot so Advan Sport, Advan Neouva, BluEarth in C.drive 2 proizvodni program zagotavljajo dobro vodljivost, udobje in ekonomičnost porabe goriva. V hladnejših mesecih, W.drive zimske pnevmatike ponujajo varnost pri nizkih temperaturah, v različnih voznih razmerah.

Naročite zdaj dve ali več Yokohama pnevmatik iz naše spletne trgovine in dostava bo za Slovenijo brezplačna! Če bi želeli, da vam vaše nove pnevmatike dostavijo neposredno v delavnico v vaši bližini, kliknite gumb ""Išči montažni servis"" – veliko naših partnerjev po vsej Sloveniji zagotavljajo visoko strokovno storitev montiranja za naše stranke, s poudarkom na udobje in varnost.

Velika izbira in visoka kvaliteta:

  • Ugodno več kot 100 znamk pnevmatik, npr. Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen in še več
  • Vec kot 35.000 modelov pnevmatik
  • Prodajamo samo kvalitetne pnevmatike

Hitra + priročna storitev :

  • Naročilo preko spleta: dostopno 24 ur na dan, 7 dni na teden
  • Dostava v roku 5 do 7 delovnih dni od sprovedbe naročila
  • Razvejana mreža montažnih servisov po Sloveniji
  • Izbirate lahko med tremi možnostmi plačila

Kupite pnevmatike preko spleta brez nevarnosti:

  • Nudimo dveletno garancijo
  • Nudimo 14 dnevni rok za vračilo blaga