Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Viking pnevmatike - Duh severa, z utelešeno tehnologijo

Viking

Viking saga blagovne znamke se začne na Norveškem leta 1931. Ko je postalo vodilno podjetje v svoji domovini do 70-ih, je Viking še naprej raslo in kmalu se je razširilo na mednarodni trg. Zelo zanesljive in konkurenčne cene Viking pnevmatik so hitro pridobile velik ugled v državah, kot so Nemčija, Švica, Italija, Avstrija in Združene države Amerike – linija zimskih izdelkov je posebej omembe vredna.

Viking je vedno zelo ponosen na svoje ključne vrednote Severa in še naprej se upošteva kot tradicionalni proizvajalec pnevmatik, ki upošteva kakovost in izjemno zanesljivost pred vsem drugim. Danes je blagovna znamka v lasti nemškega velikana proizvajalca pnevmatik Continentalain mogočni skandinavski duh je podprt z obsežnimi tehnološkimi viri. Ta mešanica norveške in nemške poslovne kulture in tehnologije je ustvarila odlično novo linijo pnevmatik za osebne avtomobile in SUV vozila, vse na voljo v naši spletni trgovini.

Skandinavski pristop k varni vožnji in učinkovitosti

Gume-direkt.com smo zadovoljni, da vam lahko ponudimo najnovejše izdelke v katalogu Viking pnevmatik, po zelo ugodnih cenah. Če potrebujete kakovostne letne pnevmatike, upoštevajte odličen CityTech II model, optimiziran za ekonomično vožnjo, uspešno usmerjene ProTech HP, ali zelo zanesljive TransTech II za kombije in druga lahka tovorna vozila. Če iščete učinkovite zimske pnevmatike SnowTech II in SnowTech Van nadaljujejo tradicijo norveške blagovne znamke s poudarkom na ekstremen oprijem in kratko zavorno pot na snegu in ledu – držeč ceno, na zelo konkurenčnih nivojih.

Kupite zdaj dve ali več Viking pnevmatiki v naši spletni trgovini in dostava v Sloveniji bo brezplačna! Ponujamo najboljše cene in storitve, kot tudi veliko koristnih informacij, zaradi česar je enostavno za vas, da najdete izdelke, ki najbolje ustrezajo vašim potrebam.