Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Pirelli zimske Pnevmatike

Potujte varno z zimskimi pnevmatikami Pirelli

Italijanski proizvajalec pnevmatik Pirelli je bil že leta znan kot proizvajalec zelo kakovostnih zimskih pnevmatik . Tako najnovejša serija nudi odlično zimsko pnevmatiko za vsako vrsto avtomobila . Ali vozite majhno ali srednje veliko vozilo, športen ali avto s 4WD - Pirelli zimske pnevmatike idealno pripravljajo voznike za ekstremne razmere, kot sta sneg in led.

Pirelli Snowsport za vožnjo s športnimi ambicijami

Serija zimskih pnevmatik Snowsport je bila razvita z ambicioznim voznikom v mislih. Asimetrične Pirelli zimske pnevmatike so odlična izbira za avtomobile zelo zmogljivega srednjega razreda kot tudi limuzine in športne avtomobile. Pirelli je opremil to paleto zimskih pnevmatik z novim, inovativnim Sipe sistemom. Geometrijski položaj tekalne plasti palic zagotavlja varno vožnjo in zaviranje.

Brez tveganja od akvaplaninga

Akvaplaning je en od najbolj nevarnih tveganj za voznike. Pirelli zimske pnevmatike so izjemno dobro pripravljena na ta izziv. Vsaka pnevmatika ima štiri široke vzdolžne žlebove za izjemno učinkovito razpršenje vode. Še enkrat Pirelli preseneča z inovativno tehnologijo. Vozniki lahko v vsaki situaciji računate na zanesljivost in odlične zmogljivost. Pirelli zimskih pnevmatik.

Najboljši rezultati testov za Pirelli zimske pnevmatike

Tako kot že v prejšnjih letih, Pirelli zimske pnevmatike so znova prepričale že več testov. Nemški najmočnejši avtoklub ADAC meni, da so Pirelli pnevmatike Snowcontrol serija 3 zelo dobro uravnotežene pri preizkusu med letnim pregledom 2012. Še posebej v mokrih razmerah, ta zimska pnevmatika je popolnoma prepričala recenzente med ADAC testom. Poleg tega preizkuševalci so pohvalili nizko obrabo in trganje. Nizka poraba goriva, kot tudi odlična vodljivost na snegu naredila sta, da je Pirelli zimska pnevmatika priporočljiv izdelek. Ostale revije in ""Stiftung Warentest"" - znana nemška ustanova za testiranje potrošniških dobrin - so ocenile to Pirelli zimsko pnevmatiko in so bili prav tako zadovoljni. Pnevmatika se je pokazala zelo dobro v vožnji v mokrih razmerah. Pri ""vožnji po snežni brozgi"" Pirelli zimska pnevmatika je tudi dobila mesto v prvih vrstah. Zavorne razdalje so bile precej pod povprečjem, tako pri zaviranju v mokrih razmerah kot v snegu.