Payment Banner

Sava pnevmatikeZnamka:
Serija modela:
Opis modela:
Tip vozila:

Slovensko podjetje Sava je eden od največjih in najuspešnejših proizvajalcev pnevmatik iz Srednje Evrope, ki ponuja široko paleto pnevmatik za avtomobile, SUV, tovornjake in lahka tovorna vozila. Z začetkom leta 2004, Goodyear Tire and Rubber Company ima v lasti 100% delnic Save , kar močno pripomore k večji kakovosti pnevmatik - preoblikovani logotip podjetja leta 2009 opredeljuje to zelo dobro: Sava - Evropske kakovostne pnevmatike.

Pnevmatike Sava, bodisi letne, zimske ali celoletne, so izdelani po strogih predpisih kakovosti Goodyeara, ki zagotavlja zelo dobro varnost v zimskih razmerah in na poledenelih cestah in tudi dobro obnašanje med vožnjo po suhem cestišču.

Sava - Evropske kakovostne pnevmatike

Gume-direkt.com vam ponuja vrsto Savinih pnevmatik. Od letnih modelov, vam priporočamo naslednje profile Intensa HP in Perfecta - optimizirani modeli za zagotavljanje vzdržljivosti, varnosti in udobja. Za celoletne pnevmatike priporočamo Adapto HP, ta model je praktična rešitev za voznike, ki želijo varnost v zimskih ali poletnih razmerah po razumni ceni. Za zimsko sezono, priporočamo Eskimo S3+ model, ki ponuja napredno tehnološko zasnovo in zagotavlja udobno vožnjo v zimskem času, odpornost proti akvaplaningu in veliko prevoženih kilometrov ali dober profil Eskimo HP, ki spada v območje "visoke zmogljivosti", ponuja odličen oprijem in vodljivost po snegu.
Za tipe vozil, kot so terenska/4x4 imamo na voljo Intensa SUV in Eskimo SUV in za tovornjake Trenta in Trenta M+S.

Ponujamo vam široko paleto Savinih pnevmatik z brezplačno dostavo (* pri naročilu dveh ali več pnevmatik). Naročite zdaj na spletu z dostopom v gume-direkt.com.

Za montažo
vaših pnevmatik

lahko tukaj poiščete
vam najbližji servis
ali vulkanizersko delavnico

Clients opinions

Shop rating
more
x