Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Sava Pnevmatike

Sava

Slovensko podjetje Sava je eden od največjih in najuspešnejših proizvajalcev pnevmatik iz Srednje Evrope, ki ponuja široko paleto pnevmatik za avtomobile, SUV, tovornjake in lahka tovorna vozila. Z začetkom leta 2004, Goodyear Tire and Rubber Company ima v lasti 100% delnic Save , kar močno pripomore k večji kakovosti pnevmatik - preoblikovani logotip podjetja leta 2009 opredeljuje to zelo dobro: Sava - Evropske kakovostne pnevmatike.

Pnevmatike Sava, bodisi letne, zimske ali celoletne, so izdelani po strogih predpisih kakovosti Goodyeara, ki zagotavlja zelo dobro varnost v zimskih razmerah in na poledenelih cestah in tudi dobro obnašanje med vožnjo po suhem cestišču.

Sava - Evropske kakovostne pnevmatike

Gume-direkt.com vam ponuja vrsto Savinih pnevmatik. Od letnih modelov, vam priporočamo naslednje profile Intensa HP in Perfecta - optimizirani modeli za zagotavljanje vzdržljivosti, varnosti in udobja. Za celoletne pnevmatike priporočamo Adapto HP, ta model je praktična rešitev za voznike, ki želijo varnost v zimskih ali poletnih razmerah po razumni ceni. Za zimsko sezono, priporočamo Eskimo S3+ model, ki ponuja napredno tehnološko zasnovo in zagotavlja udobno vožnjo v zimskem času, odpornost proti akvaplaningu in veliko prevoženih kilometrov ali dober profil Eskimo HP, ki spada v območje ""visoke zmogljivosti"", ponuja odličen oprijem in vodljivost po snegu.
Za tipe vozil, kot so terenska/4x4 imamo na voljo Intensa SUV in Eskimo SUV in za tovornjake Trenta in Trenta M+S.

Ponujamo vam široko paleto Savinih pnevmatik z brezplačno dostavo (* pri naročilu dveh ali več pnevmatik). Naročite zdaj na spletu z dostopom v gume-direkt.com.