Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Sava zimske Pnevmatike

Slovensko podjetje Sava je eden od največjih in najuspešnejših proizvajalcev pnevmatik v srednji Evropi, ki ponuja široko paleto pnevmatik za avtomobile, SUV, tovornjake in lahke tovornjake. Začenši z letom 2004, Sava je postala del Goodyear Tire and Rubber Company, kar v celoti prispeva k izboljšanju kakovosti izdelkov – logotip podjetja, prenovljen leta 2009, izraža vse: Sava - European Quality tyres.

Zimske pnevmatike so izdelane po strogih standardih Goodyear kakovosti in zagotavljajo potrebno varnost v težkih vremenskih razmerah in na zamrznjenih cestah.

Sava zimske pnevmatike – odličen oprijem in krajša zavorna pot

Sava zimskih pnevmatik se priporočajo zaradi svoje stabilnosti, dobrega oprijema na mokri podlagi in okretnost na mokrih in zasneženih cestah med hladno sezono. Te imajo posebno sestavo, ki jim omogoča, da ohranjajo svoje lastnosti pri temperaturi pod 7 stopinj Celzija, ki ponujajo dober oprijem na vseh površinah.

Najboljši nastopi zimskih profilov, Eskimo S3+ ali Eskimo HP se priporočajo lastnikom avtomobilov med hladno sezono. Pri gume-direkt.com lahko naročite Eskimo SUV model za Off-road/4x4 in Trenta M+S za kombije.