Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Apollo Pnevmatike - kakovost po razumni ceni

Apollo

Od leta 1972, Apollo Tyres Ltd je zrasla iz majhnega indijskega proizvajalca pnevmatik do enega od najbolj konkurenčnih podjetij v poslovanju. Danes se Apollo izdelki prodajajo v več kot 100 državah, vključno s Slovenijo in katalog vključuje pnevmatike za široko paleto vozil - vključno s kolesi, osebna vozila, SUV, lahka in srednja tovorna vozila, tovornjake in avtobuse.

Izreden porast Apolla je razviden zaradi skladne dolgoročne strategije, ki poudarja veliko zanimanje pri izvedbi sodobnih tehnologij in strog nadzor kakovosti - bistvenega pomena za katerega koli proizvajalca, ki želi, da proizvede več kot samo še eno cenovno ugodno znamko. In, na temo blagovnih znamk, danes jih ima podjetje v lasti najmanj pet.

Poleg Apolla, je častitljiva in cenjena Nizozemska blagovna znamka Vredestein, premium kandidat skupine; drugo ime z ugledenim pedigrejem je švicarska blagovna znamka Maloya, ki se je uspešno vrnila iz premora od nekaj let. Družina Apolla vključuje tudi Kaizen in Regal, te pa se osredotočajo na proizvodnjo pnevmatik za težka tovorna vozila in avtobuse.

Apollo ponuja različne modele pnevmatik, ki so konkurenčne na današnjem intenzivno spornem trgu s ponudbo kakovosti po razumni ceni.Z dvigom visoko nad cenovno ugodno množico v smislu tehnologije in oblikovanja prefinjenosti, je slika Apolla na izbirčnem evropskem trgu bistveno izboljšana. Kljub temu pa se blagovna znamka modro nahaja pod segmentu cene premium, s tem se izogiba neposredni konkurenci velikanov industrije in utrjuje lastno pot.

Gume-direkt.com vam z veseljem ponuja raznovrstn Apollo pnevmatike, ki so primerne za skoraj vsako vozilo in vsakega voznika. Če potrebujete letne, zimske ali celoletne pnevmatike, boste našli veliko različnih modelov in velikosti v našem katalogu - vse po neverjetnih cenah