Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Sončni dnevi, z Apollo letnimi Pnevmatikeami

Že vrsto let, s sedežem v Indiji proizvajalec pnevmatik Apollo se je izkazal kot dosegljiv. Nezadovoljen s prodajo manj kakovostnih izdelkov, poleg nizkih cen, je Apollo vseskozi pospeševal možnost uporabe in razvoj naprednih tehnologij. Podjetje ima danes v lasti več drugih blagovnih znamk, kot so ugledne blagovne znamke Vredestein in Maloya - to je dodatna navedba, da je Apollo pripravljeni prevzeti tudi težje breme.

Podjetje ima danes v lasti več drugih blagovnih znamk, kot so ugledne blagovne znamke Vredestein in Maloya - to je dodatna navedba, da je Apollo pripravljen prevzeti tudi težje breme.

Kot bi lahko pričakovali od zanesljivega proizvajalca, Apollo ponuja letne pnevmatike za skoraj vse vrste vozil. Zasnovana tako, da zagotovi varnost, udobje in učinkovitost tako v suhih, kot v mokrih pogojih vožnje Apollo letne pnevmatike z uporabo posebnih kavčukovih zmesi združujejo oprijem in nizek kotalni upor. Vzorci tekalne plasti so intenzivno raziskovali in zagotavljajo ustrezno odvajanje vode, enakomerno obrabo za povečanje življenjske dobe in nizke vibracije za večje udobje pri vožnji.

Novo zvezdo na obzorju’ je napovedala cenjena nemška Auto Bild revija in se nanaša na doseženo uspešnost Apollo Amazer 3G med napornimi testi za letne pnevmatike. Ta odličen izdelek je pridobil dobre ocene za ravnanje v suhih in mokrih pogojih, kot tudi za porabo goriva in odpornost proti obrabi. Model brez zračnice zasnovan kot letna pnevmatika, Apollo Amazer 3G je na voljo v številnih velikostih, zaradi česar je primeren za široko paleto osebnih avtomobilov.

Pri gume-direkt.com, lahko kupite Apollo najboljše ‘letne pnevmatike’ po brezkonkurenčnih cenah. Naročite zdaj dve ali več Apollo letne pnevmatike iz naše spletne trgovine in dostava v Sloveniji bo brezplačna. Kliknite gumb ‘Iskanje montažnega servisa’ , da bi našli delavnico blizu vas in dostavili bomo vaše nove Apollo letne pnevmatike na lokacijo za takojšnjo strokovno montažo.

?