Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Continental zimske Pnevmatike

Bodite pripravljeni: S Continental zimskimi pnevmatikami

Bliža se ledena sezona: Zadnji čas, da vozniki pripravijo svoja vozila za izjemne temperature in pogoje! Slaba vidljivost, mokre ceste, minus stopinj, sneg in led so ""običajni osumljenci"" v zimskem času. Zato je najbolj pomembno, da si poiščete zanesljivo kakovost pri prehodu iz poletnih v zimske pnevmatike: Priporočamo Continental zimske gume – kot so ContiWinterContact paleta!

Ostanite varni zahvaljujoč posebnem vzorcu Continental zimskih gum!

Izboljšana zavorna moč na ledu in mokrih cestah je ena med kakovostnimi značilnostmi Continetal zimskih pnevmatik. Posebna ureditev blokov in lamel vodi k fantastičnemu oprijemu - rezanje na snegu je zelo učinkovito! Varnost na mrzlih in spolzkih cestah je tudi izboljšana z zimskimi pnevmatikami Continental, zaradi njihovega močnega vzorca: Vlaga nima možnosti, da vztraja pri vaši Continental zimski pnevmatiki - bistveno je zmanjšana nevarnost akvaplaninga. Tudi v težkih pogojih v cestnem prometu prednosti so očitne: Občutno izboljšana kilometrina, odgovorno ravnanje vašega vozila tudi pri veliki hitrosti in krajša zavorna razdalja!

Continental zimske pnevmatike: Enakomerna porazdelitev tlaka in nižja obraba

Razvite od strani vrhunskih strokovnjakov, Continental pnevmatike so zasnovane za zimsko vožnjo na daljše razdalje in trpijo manjšo abrazijo: Dosledna porazdelitev togosti in tlaka je koristna in učinkovita na celotnem območju stika med vsako Continental zimsko pnevmatiko in podlago - da vas vodi trdno na cesti!

Konstanten razvoj pri Continentalu

Razvoj pnevmatik in zlasti Continental zimskih pnevmatik ContiWinterContact palete je postopek v teku. Če se ozremo na dolgoletne izkušnje in dosledne raziskave in razvoj, lahko zagotovimo maksimalno udobje in varnost s Continental zimskimi pnevmatikami - ne glede na to, kako intenzivna je hladna sezona! Družba postavlja stalen trud tudi za izboljšanje obstoječih materialov za Continental zimske pnevmatike z enim samim ciljem: da vam ponudi najboljše izdelke za varno potovanje v cestnem prometu, tudi pod težkimi pogoji, kot so Continental ContiWinterContact TS 850!

Preprosto najboljše: Zimske pnevmatike Continental visoko na lestvici testov

Svetovno priznane avto revije redno preverjajo kakovost vrhunskih zimskih pnevmatik. Zimske pnevmatike Continental nadaljujejo s prepričanjem kritikov: Izjemni rezultati testov in ocene leto za letom govorijo sami zase!

Cela vrsta kakovostnih pnevmatik od Continentala

Continental ContiWinterContact ni edini izbor izjemno zanesljivih kakovostnih pnevmatik od Continentala. Zimske pnevmatike se soočajo z različnimi izzivi kot pnevmatike za toplejši letni čas. Za poletne zahteve si oglejte:
  • ContiEcoContact
  • ContiSportContact
  • ContiPremiumContac
Kadarkoli iščete vrhunsko kakovost, ki hkrati izpolnjuje tudi najvišje standarde, izberite si Continentalove avtomobilske pnevmatike. Avtoplašči svetovnega vodje v industriji so naše priporočilo, če si ne bi želel tvegati glede varnosti in udobja - še posebej v zimskem času!