Payment Banner

Gislaved pnevmatike – krotijo cesto

Gislaved pnevmatike – krotijo cesto


Znamka:
Serija modela:
Opis modela:
Tip vozila:

Gislaved blagovna znamka je bil ustanovljen na Švedskem, leta 1897. V svoji dolgi zgodovini je častitljiv proizvajalec povečal svoj ugled z visoko zanesljivimi izdelki za hladno vreme . Kot podružnica Continentala AG od leta 1992, Gislaved nadaljuje to tradicijo in ponuja pnevmatike predvsem usmerjene na trge severne Evrope in Kanade.

Osredotočanje na dinamično vožnjo in zaupanja zanosen oprijem, razpon Gislaved letnih in zimskih pnevmatik za osebna vozila, SUV in lahka tovorna vozila vključuje različne modele, ki navdušijo v smislu kakovosti in vrednosti. Čeprav je predvsem znan in spoštovan s svojimi zimskimi pnevmatikami, Gislaved ponuja tudi tekmovalne letne pnevmatike, zelo primerne za nepredvidljivo vreme v severnih državah – zato so tam zelo zanimive možnosti za voznike.

Popolno zaupanje in odlična vrednost, s pnevmatikami Gislaved iz gume-direkt.com

Gislaved letne pnevmatike so na voljo v treh različnih linijah izdelkov - Urban*Speed za majhne in srednje velike avtomobile, Ultra*Speed za srednje velike družinske avtomobile, zmogljive avtomobile in luksuzne limuzine in Com*Speed za dostavna in druga lahka tovorna vozila. Vse zagotavljajo natančno vodljivost na suhem in mokrem cestišču, kot tudi udobje in trajnost.

Gislaved zimska izbira je nedvomno vredna pohvale. Spet tri proizvodne linije poskrbijo za potrebe vsakega voznika – Euro*Frost5 zimske avtomobilske pnevmatikez izboklinami, Nord*Frost zimske avtomobilske pnevmatike z in brez izboklin, ki so za bolj ekstremne skandinavske razmere in Nord*Frost Van za lahka tovorna vozila. Te visoko zmogljive zimske pnevmatike zagotavljajo odličen oprijem in stabilno vodljivost na snegu in zaledenelih cestah, kot tudi udobno vožnjo in dobro odpornost proti obrabi.

Ne glede kateri Gislaved model vam najbolj ustreza, gume-direkt.com vam jih lahko zagotovi pod najbolj ugodnimi pogoji. Naročite zdaj in izkoristite naše ugodne cene in odličen uporabniški servis!

Za montažo
vaših pnevmatik

lahko tukaj poiščete
vam najbližji servis
ali vulkanizersko delavnico

*Cena je za eno pnevmatiko in vključuje DDV in stroške pošiljanja.
**Razen pri kompletnih kolesih
Preverite našo izjemno ponudbo:
Letne pnevmatike:
od 27,80 EUR
,
npr. 155/70R13T od 29,50 EUR
ali 195/50R15V od 38,40 EUR

Zimske pnevmatike:
od 31,80 EUR
,
npr. 145/70R13T od 31,80 EUR
ali 195/65R15H od 42,70 EUR