Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Firestone Pnevmatike - viLetne pnevmatikeka kakovost, viLetne pnevmatikeka zmogljivost, odlično razmerje med kakovostjo in ceno

Firestone
Najprej proizvaja pnevmatike za vozila, ki niso bila takrat motorizirana, kot so vprežna prikolice in kočije. Firestone je kmalu postal eden od glavnih dobaviteljev za prve avtomobile in je originalna oprema pnevmatike za legendarni Ford Model T.

Od leta 1988, Firestone je del Bridgestone družbe, ki je trenutno uvrščen kot največji svetovni proizvajalec pnevmatik. Ameriška znamka je zagotovo imela koristi od njene povezanosti z japonskim velikanom in današnje Firestone pnevmatike, nastajajo z uporabo najboljših razpoložljivih materialov in oblikovanjem, proizvodnjo in tehnologijo kontrole kakovosti. Ponudba je sestavljena iz različnih modelih in variant za osebna vozila, SUV, lahka tovorna vozila, lahka in težka komercialna vozila in kmetijsko mehanizacijo.

Več varnosti, več udobja, bolj konkurenčne cene - v gume-direkt.com

Vas zanimajo visokotehnološke, kakovostne pnevmatike? Če je tako, si oglejte našo izbiro Firestone letnih pnevmatik. Linija izdelkov Firehawk vključuje več modelov, kot je varen, udoben in vzdržljiv TZ300a vsestranski model in dinamični SZ90μ. Če potrebujete sposobne zimske pnevmatike, upoštevajte Winterhawk 2V EVO, nove Winterhawk 3in nove pnevmatike s klini Winterforce, za ekstremne pogoje. Prav tako imamo za potrebe lastnikov kombijevVanhawk, Vanhawk Winterin Winterhawk C.

Katererkoli Firestone pnevmatike boste izbrali, bodo zagotovile izjemno zanesljivost in dobre vozne lastnosti. Naročite zdaj dve ali več pri gume-direkt.com in jih bomo dostavili brezplačno . Ne pozabite, da kliknite ‘Iskanje montažnega servisa’ gumb in lahko vaše nove pnevmatike Firestone dostavimo direktno v montažni servis v vaši bližini!