Payment Banner

Zavezali so se za vašo varnost - Firestone zimske pnevmatikeZnamka:
Serija modela:
Opis modela:
Tip vozila:

Spoštovana ameriška blagovna znamka Firestone je pravi klasik, ki je znana po svoji vpletenosti v romantični starosti motošporta - njena zgodovina se začne s prvo Indianapolis 500 dirko, leta 1911, kjer je avtomobil opremljen s Firestone zmagal. Danes je član družine Bridgestone, ki je trenutno največji svetovni proizvajalec pnevmatik, Firestone znamka ima za seboj vrhunske rešitve in sodoben dizajn. Ali iščete na trgu odlično zimsko pnevmatiko, po konkurenčnih cenah? Gume-direkt.com ima veliko izbiro zanimivih izdelkov, zlasti Firestone najnovejše modele za zimsko sezono.

Enakomerna zmogljivost v težkih razmerah, s pnevmatikami Firestone pri gume-direkt.com

Firestone Winterhawk linija zimskih pnevmatik nudi popolno zaupanje za vožnjo v hladnem vremenu. Uživajte v sigurni zmogljivosti in dobri vrednost za denar z Winterhawk 2 EVO in Winterhawk 2V EVO. Najnovejši model generacije in sedanji vodilni model zimske linije jeWinterhawk 3, ki je prejel veliko odobravanje v avtomobilskem novinarstvu za svojo uravnoteženo zimsko zmogljivost, za odlično obnašanje na ledu, samozavestno ravnanje v mokrem in dobro porabo goriva.

Za lahka tovorna vozila, Firestone ponuja Vanhawk Winter, trajno in stabilno zimsko pnevmatiko na voljo v veliko različnih velikostih. Poleg povečane zmogljivosti pri večjih obremenitvah, ta model zagotavlja dober oprijem na ledu in snegu za tiste, ki se jim nikoli ne konča zimski delovni dan. Uživajte več v vožnji to zimo, s Firestone zimskimi pnevmatikami pri gume-direkt.com. Naše cene so najboljše na trgu in boste dobili še večjo vrednost za denar, za naročilo vsaj dveh pnevmatik zaradi politike brezplačne dostave!

Za montažo
vaših pnevmatik

lahko tukaj poiščete
vam najbližji servis
ali vulkanizersko delavnico

*Cena je za eno pnevmatiko in vključuje DDV in stroške pošiljanja.
**Razen pri kompletnih kolesih

Clients opinions

Shop rating
more