Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Matador Pnevmatike - zanesljivost s privlačno ceno

Matador

Matador je ugleden slovaški proizvajalec pnevmatik, ki izvaža svoje izdelke v več kot 80 držav po celem svetu - predvsem v Nemčijo, Veliko Britanijo, ZDA in Rusijo. Podjetje ima dolgo zgodovino, ki se začne leta 1925. Danes je v lasti Continentala AG, ki je eden od največjih imen v industriji pnevmatik. Matador pnevmatike, so v srednjem cenovnem razredu in so pomemben sestavni del strategije Continental Group v tekmovanju v tem zelo spornem tržni sektorju.

Ko je postal del koncerna Continental, so Matadorju zagotovljena sredstva za razvoj svojih proizvodnih zmogljivosti in dostop do najnovejših tehnologij, zaradi česar so današnje Matador pnevmatike zelo konkurenčne v smislu kakovosti in cene. Širok spekter izdelkov je na voljo, vključno s pnevmatikami za osebna vozila, SUV, lahka tovorna vozila, tovornjake inpnevmatike za terenska vozila.

Kakovost, ki jo zaslužite, po zelo primerni ceni

Matador letne pnevmatike so za vse voznike, ne glede na to kaj vozijo. The Matador MP16 Stella 2 zagotavljajo varnost in ekonomičnost za majhne in kompaktne avtomobile, MP44 Elite 3 je udobna, dobro pretehtana možnost za srednje in velike avtomobile in MP46 Hectorra 2 je bila oblikovana za kosanje z zmogljivostmi športnih in luksuznih avtomobilov. Matador MP52 Nordicca Basic in MP59 Nordicca so odlične možnosti za tiste, ki potrebujejo zanesljive zimske pnevmatike in MPS320 Maxilla zagotavlja udobje in kontrolo za dostavna vozila.

V gume-direkt.com, imamo veliko različnih Matador pnevmatik v različnih velikostih, primernih za skoraj vsako vozilo ali model – vse to po neverjetnih cenah. Naročite zdaj in uživajte v odlični stroškovni učinkovitosti in odličnim storitvam za stranke!