Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Debica Pnevmatike

Debica

Poljski proizvajalec pnevmatik Debica je bil ustanovljen 1937 in od takrat je postal eden izmed največjih evropskih proizvajalcev pnevmatik z zelo dobrim razmerjem med kakovostjo in ceno. Od leta 1995 je skoraj 60% delnic Debica pridobil Goodyear Tire & Rubber Company, to v celoti prispeva k dvigu kakovosti proizvedenih pnevmatik in je postala ena od cenovno ugodnih blagovnih znamk Goodyeara.
Debica letne, zimske ali celoletne pnevmatike, so izdelane v skladu z Goodyear zahtevami za strogo kakovost, ki zagotavljajo varnost v zimskih razmerah in na poledenelih cestah in tudi dobro obnašanje na suhi cesti.

Debica: kakovost po ugodni ceni

Debica ponuja široko paleto avtomobilskih pnevmatik. Cilj podjetja je, da izdelajo pnevmatike s katerimi bodo kupci zadovoljni zaradi ugodnih cen brez kompromisov.
V segmentu letnik pnevmatik gume-direkt.com priporoča Debica Presto in Furio - kakovostne modele, ki zagotavljajo vzdržljivost, varnost in udobje pri visokih hitrostih. Za celoletno pnevmatiko lahko priporočimo Navigator in Navigator 2 - ker je to praktična rešitev za voznike, ki želijo varnost v poletnih in zimskih razmerah po dostopnih cenah. Za hladno sezono, Debica ponuja naslednje zimske pnevmatike: Frigo 2 z napredno tehnološko zasnovo, ki zagotavlja udobno vožnjo v zimskem času in Frigo HP, ki spada v območje""visoko zmogljivih"", ki ponujajo dober oprijem na mokrih cestah in v težkih hladnih vremenskih razmerah.

Nudimo veliko izbiro Debica pnevmatik z brezplačno dostavo (* pri naročilu dveh ali več pnevmatik). Naročite zdaj preko spleta pri gume-direkt.com.