Uporabljamo cookies. Z uporabo te spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
OK
Status naročila x
Odjava

Debica letne Pnevmatike

Debica je na trgu proizvajalcev pnevmatik od leta 1937. Z začetkom leta 1995 nekaj delnic Debica S.A. je kupilo ameriško podjetje Goodyear Tire & Rubber.
Z inovacijami in razvojem je podjetju uspelo izboljšati kakovost in zmogljivost za letne pnevmatike z vsako novo proizvedeno generacijo. Nove Debica pnevmatike ponujajo veliko okretnost in udobje na suhih in mokrih cestah.
Poljska znamka je še vedno cenovna alternativa premium pnevmatik, ki so na voljo na trgu. Vsak profil izdelan sledi trenutne zahteve in ima EU oznake za kotalni upor, emisije hrupa in oprijem na mokri podlagi.

Debica letne pnevmatike - kakovosti po sprejemljivi ceni

Za letne pnevmatike priporočamo Debica Presto in Furio profile - kakovostni modeli, ki zagotavljajo vzdržljivost, varnost in udobje pri visokih hitrostih. Presto vzorec – asimetrična pnevmatika, ki ponuja odlične zmogljivosti v vsakem vremenu. Furio, privlači z inovativnim dizajnom in ocenami za visoke hitrosti. Smeren profil ponuja velik V oblikovan vzorec za boljšo stabilnost v ovinkih in številni stranski kanalih profila preprečujejo akvaplaning.

Naši strokovnjaki vam lahko pomagajo pri izbiri pravilne Debica letne pnevmatike za vaše vozilo. Naročite zdaj preko spleta gume-direkt.com.

?