Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Michelin zimske Pnevmatike

Michelin zimske pnevmatike: Odlična izbira

Voznikom je najboljše, da sprejmejo kruto vreme in s tem povezane cestne pogoje še pred prvim snegom. Minus temperature, hladno obdobje in mraz vabijo za zimske pnevmatike zaradi slabe vidljivosti in spolzke ceste, še preden zasneži. Pri zgodnjem prehodu v Michelin zimske pnevmatike - na primer: Michelin Alpin, Michelin Pilot Alpin ali Michelin Agilis Alpin - voznik je vedno na varni strani. Zimske pnevmatike pravočasno pripravijo za slabe vremenske razmere, vključujoč sneg, črni led in v snežne brozge.

Michelin zimske pnevmatike: Dodatna varnost zahvaljujoč močni strukturi lamel Pilot Alpin kolekcije

Posebej oblikovane lamele zagotavljajo maksimalno varnost z Michelin Pilot Alpin zimskimi pnevmatikami. Snežne brozge in vode so zanesljivo razpršene preko strukture lamel, ter dober oprijem zimskih gum na zasneženo površino in s tem omogoča stabilno rokovanje avtomobilom. Nova, izboljšana zmes gume zagotavlja izreden oprijem in zanesljivo zaviranje Michelin zimske pnevmatike - ne glede na vremenske razmere lahko tudi pri vožnji z večjo hitrostjo.

Michelin zimske pnevmatike iz linije Alpin: Trajnost zaradi nizke obrabe in optimalne razporeditve tlaka

Izjemna guma in težka struktura lamel postavila sta temelje za popolno zimsko pnevmatiko zelo nizke obrabe kot tudi optimalne porazdelitve tlaka. Michelin zimske pnevmatike Alpin podpira vse te koristne lastnosti in prepriča z odličnim delovanjem od jeseni do pomladi.

Michelin zimske pnevmatike: Dosleden razvoj

Michelin je sinonim za tradicijo in nadaljnji razvoj, še posebej, ko gre za zimske pnevmatike. Ceste se nenehno razširjajo z novimi cestnimi površinami, kot je porozni asfalt in spremembe na cestišču so vedno izziv za zimske pnevmatike. V idealnem primeru vgradnje posebej razvite Michelin zimske pnevmatike so odgovor na spreminjajoče se površine. Podjetje se fleksibilno prilagaja splošnim pogojem in razvija zimske pnevmatike, kot so Michelin Alpin . Rezultat so boljša struktura tekalne plasti in gumijasti zmesi. Michelin zimske pnevmatike zagotavljajo največjo varnost, prilagodljivost in udobje med vožnjo na zasneženem in poledenelem cestišču.

Nagrajene Michelin zimske pnevmatike

V celoti zadovoljni vozniki in najvišje ocene vodilnih revij in potrošniških organizacij potrjujejo izjemno kakovost Michelin pnevmatik in predvsem Michelin zimskih pnevmatik linije Alpin. Poleg Michelin Alpin, družba Michelin ponuja številne zimske pnevmatike za kompaktne avtomobile in vozila srednjega razreda, ki so osvojili najvišje ocene testov, na primer: Michelin Pilot Alpin pnevmatike za zelo zmogljive športne avtomobile , Michelin Latitude pnevmatike za SUV ali Michelin Agilis za manjše tovornjake ali avtodom in dostavna vozila. Michelin zimske pnevmatike ne obstajajo samo v testih, temveč prepričajo voznike z njihovo kakovostjo. Michelin zimske gume so odlična izbira glede varnosti in priročnega ravnanja na zimskih cestah.