Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Toyo Pnevmatike - konkurenčne v vseh pogledih

Toyo

Cenjen Japonski proizvajalec pnevmatik Toyo ima svoje korenine v letu 1945 in se od takrat sklicuje na poslovno filozofijo, ki se osredotoča na kakovost in odlično cenovno dostopnost za stranke. Z mednarodno prisotnostjo, ki zajema več kot 100 držav in regij, njihove izkušnje na evropskem trgu se raztezajo čez več kot tri desetletja – zagotavljajo, da so Toyo izdelki dobro prilagojeni potrebam in pričakovanjem motoristov Starega sveta.

Toyo Tire Europe GmbH je bil ustanovljen v Neussu, v Nemčiji leta 2005 da bi družba pridobila zaupno ime v Evropi in to se je tudi zgodilo – in po zelo ugodnih cenah, v gume-direkt.com. Na splošno so premium proizvajalci znižali cene, ampak so Toyo pnevmatike vseeno ocenjene odlično in vse bolj izzivajo premoč največjih imen v poslovnem svetu.

Boljše pnevmatike boljše cene gume-direkt.com

Toyo proizvaja različne pnevmatik za avtomobile, SUV, tovornjake in kombije. Naša spletna trgovina ima veliko izbiro letnih, zimskih, in celoletnih Toyo pnevmatik v številnih velikostih, zato vas prosimo, uporabite našo inteligentno možnost iskanja, da takoj najdete vse izdelke, primerne za vaše potrebe. Iščete letne pnevmatike? Dobre lastnosti in zelo primerna cena pnevmatik Toyo PROXES CF2 in PROXES T1 Sport so zelo vabljiva priložnost. Če potrebujete zimske pnevmatike, vam priporočamo Toyo SNOWPROX S943 in S953in za celoletne pnevmatike vam ni treba iskati dlje od Toyo Vario-V2+.

Ne glede na vrsto ali velikost pnevmatik, ki vas zanima, gume-direkt.com vam jih ponuja po neverjetni ceni. Dostava po Sloveniji je brezplačnapri naročilu dveh ali več pnevmatik, tako da kupite nov komplet Toyo pnevmatik iz naše spletne trgovine še danes!