Uporabljamo cookies. Z uporabo te spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
OK
Status naročila x
Odjava

Toyo zimske Pnevmatike - popoln nadzor v vsaki situaciji

Toyo je spoštovan japonski proizvajalec, ki proizvaja visoko kakovostne pnevmatikeza širok spekter vozil. S precejšnjo prisotnostjo v Sloveniji in kontinentalni Evropi, Toyo oblikuje in izdeluje različne modele posebej za evropski trg. Z uporabo naprednih tehnologij in materialov, družba oskrbuje s pnevmatikami za originalno opremo nekatere izmed vodilnih svetovnih proizvajalcev avtomobilov, kot so Audi, Renault, Mazdain Mitsubishi – kot tudi zaupanja vredne nadomestne pnevmatike, ki so na voljo po zelo konkurenčnih cenah pri gume-direkt.com.

Odlična vožnja po hladnem vremenu na cesti z Toyo zimskimi pnevmatikami iz gume-direkt.com

Linija izdelkov Toyo Snowprox je bila zasnovana posebej za zimsko uporabo na avtocesah v Evropi. Pred kratkim uvedena Snowprox S943 zagotavlja stabilnost in udobje za majhne, kompaktne in srednje velike osebne avtomobile. Z zagotavljanjem odlične zmogljivost v hladnem vremenu pri večjih hitrostih na avtocestah za srednje in večje avtomobile Snowprox S953 predstavlja najnovejšo Toyo generacijo zimske pnevmatike.

Eden izmed najbolj priljubljenih modelov je Snowprox S942, ki ponuja samozavestno vodljivost in visoko stabilnost pri visoki hitrosti v različnih zimskih razmerah. Za lastnike SUV, priporočamo Toyo Open Country W/T, ki se uporablja tudi kot zimska originalna oprema za Audi za njegov Q7 model. Toyo H09je nova generacija zimske pnevmatike za dostavna vozila inObserve GSi-5 za osebna vozila, crossover in SUV vozila in je bil razvit za uporabo v težkih zimskih pogojih.

Ne glede na model, ki ga želite, boste zagotovo cenili izjemno ugodno ceno. Z nakupom dveh ali več Toyo zimskih pnevmatik pri gume-direkt.comboste imeli koristi zaradi naše brezplačne dostave!