Payment Banner

Kupite kakovost, kupite General pnevmatike

Kupite kakovost, kupite General pnevmatike


Znamka:
Serija modela:
Opis modela:
Tip vozila:

Ustanovljeno je bilo leta 1915 v Ohiu, ZDA, General Tire je bilo sprva specializirano za nadomestne pnevmatike - kot so General Jumbo model za vozila, kot je Ford Model T tovornjak, revolucionarni nizkotlačen Balloon Jumbo in različni drugi inovativni modeli. Sčasoma se je obseg družbe razširil in njegove dejavnosti postale raznovrstne – začeli so se ukvarjati z letalsko industrijo, zabavo in oddajanjem in celo z nepremičninami. Na koncu, leta 1984, ime matične družbe je postalo GenCorp in oddelek za pnevmatike (General Tire) je bil odsvojen.

Vendar pa je General Tire leta 1987 kupi Continental AG, eden od vodilnih svetovnih proizvajalcev pnevmatik. Danes se častitljiva znamka ponovno zavzema za inovacije in učinkovitost. Z bogatimi raziskovalnimi in razvojnimi viri in ugledom za strogo kontrolo kakovosti, General Tire je več kot sposoben izpolniti zahteve vse bolj zahtevnega trga.

Pnevmatike, ki jih boste spoštovali iz gume-direkt.com

Če potrebujete izjemne zimske, letne ali celoletne pnevmatike za osebna vozila, SUV ali kombi, obiščite gume-direkt.com in izbirate pnevmatike med široko paleto General izdelkov. Za kompaktne in srednje velike avtomobile so Altimax Sport in Altimax Comfort letne pnevmatike, ki zagotavljajo odličen oprijem in nizek kotalni upor, medtem ko so Altimax Nordic, Altimax Arcticin Altimax Winter Plus zimske pnevmatike, ki zagotovljajo dober oprijem in kontrolo v težkih zimskih razmerah.

Za SUV lastnike in off-road navdušence, linija Grabber izdelekov ima različne modele – za vse cestne površine in za avtoceste, terenske, pnevmatike za pesek in zmerno off-road vožnjo in za zahteven teren in Snow Grabber za 4x4 pogon pozimi. Kombi vozniki bodo znali ceniti lastnosti odličnih Eurovan 2 in Eurovan Winter, kot tudi odlične cene pri gume-direkt.com.

Za montažo
vaših pnevmatik

lahko tukaj poiščete
vam najbližji servis
ali vulkanizersko delavnico

*Cena je za eno pnevmatiko in vključuje DDV in stroške pošiljanja.
**Razen pri kompletnih kolesih
Preverite našo izjemno ponudbo:
Letne pnevmatike:
od 27,80 EUR
,
npr. 155/70R13T od 29,50 EUR
ali 195/50R15V od 38,40 EUR

Zimske pnevmatike:
od 31,80 EUR
,
npr. 145/70R13T od 31,80 EUR
ali 195/65R15H od 42,70 EUR