Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

General zimske Pnevmatike - nepremagljiva kakovost

General Tire je bil ponudnik kakovostnih nadomestnih pnevmatik od leta 1915, ko so bili inovativni izdelki cenjeni od prvih voznikov, ki so vozili fascinantne stroje, kot so tovornjak Ford Model T. Danes je član Continental družine, blagovna znamka je del ene od največjih in najbolj tehnološko naprednih svetovnih proizvajalcev pnevmatik.

Zimska vožnja je lahko zastrašujoča izkušnja, še zlasti ob upoštevanju današnjega muhastega vremena. Če iščete kakovostne zimske pnevmatike, gume-direkt.com ima veliko izbiro odličnih General Tire izdelkov po zelo ugodnih cenah - z več modeli in veliko različnih velikosti, ki ustrezajo potrebam kateremkoli vozniku.

Upoštevanjte zimski šarm na področju varnosti General pnevmatik pri gume-direkt.com

General zimske pnevmatike so primerne za uporabo predvsem v Srednji in Severni Evropi, kjer so vremenske razmere neprijetne in izzivne, s pomočjo napredne tehnološke rešitve zagotavljajo odlične vozne lastnosti in dobre varnostne ukrepe v težkih razmerah na cesti. Linija izdelkov General Altimax vključuje vsestransko General Altimax linijo izdelkov, vključno z vsestranskimi Altimax Arctic, Altimax Nordic in Altimax Winter Plus modeli za supermini, kompaktne in srednje velike avtomobile. Zasnovan posebej za SUV, General Grabber Snow omogoča uporabo najnovejše generacije gumenih zmesi za zagotovitev visoke ravni oprijema na poledenelih cestah, snegu in off-road terenu. Tudi General Eurovan Winter zagotavlja stabilnost in dober oprijem na zamrznjenih cestiščih za lahka gospodarska vozila.

Gume-direkt.com ponuja visoko kakovostne General zimske pnevmatike pod najbolj ugodnimi pogoji – neverjetne cene, preprost postopek naročanja, dobro podporo za stranke inbrezplačno dostavo v Sloveniji pri naročilu dveh ali več pnevmatik. Prebrskajte našo spletno trgovino za več informacij o naših odličnih ponudbah in storitvah in nas obiščite ponovno kadarkoli!