Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Kleber Pnevmatike - zanesljivost s privlačno ceno

Kleber

Kleiberjeva dolga zgodovina se začne leta 1910 z ustanovitvijo ‘Société Française B.F. Goodrich’ tovarno v Colombes, Francija. Leta 1945 se je podjetje preselilo v avenijo Kleber, v Parizu in ime spremenili v Kleber-Colombes. Danes del od Michelin družine, ki je dosledno vključena med tri najboljše svetovne proizvajalce pnevmatik, Kleber ponuja zanesljive kakovostne izdelke - po konkurenčnih cenah, v gume-direkt.com.

Skozi več kot 100 let obstoja, Kleber je postavil več tehnoloških ciljnih točk. En primer je leta 1951 lansiranje prve pnevmatike brez zračnice. Leta 1960 napredna V10 pnevmatika prikazuje tudi zelo inovativne funkcije, z uporabo radialnega trupa in tekstilni trak. Leta 1969, Kleber pnevmatike napredujejo hitreje kot kdaj koli prej, v opremljanju legendarnega Concorde supersoničnega letala.

Uživajte v prednosti Kleber kakovosti, iz gume-direkt.com

Kleber letna ‘pret-a-porter zbirka’ zagotavlja udobno vožnjo in varnosti, kot tudi odlično odpornost proti obrabi, z Dynaxer HP3 linijo. Če potrebujete zimske pnevmatike, ki lahko ohranijo vašo brezskrbnost v vsakem vremenu Krisalp HP2 zimske pnevmatike zagotavljajo odličen način, da ostanete na poti na spolzkih cestiščih. Ali mogoče potrebujete celoletne pnevmatike? Quadraxer linija izdelkov ponuja zaupanje v vseh vremenskih pogojih in njegova vsestranskost pomeni še večjo kakovost za ceno.

Za zaposlene podjetnike, odlične pnevmatike za kombi so na voljo v letnih in zimskih izvedbah - Transpro, oziroma Transalp. Naročite zdaj in uživajte v kakovosti Kleber pnevmatik po neverjetnih cenah, samo pri gume-direkt.com. Nudimo brezplačno dostavo v Sloveniji pri naročilu dveh ali več pnevmatik in obsežno omrežje montažnih postaj za vaše udobje.