Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Oprema za varnost pozimi s Kleber zimskimi pmevmatikami

Kleber je že dolgo zaupanja vredna blagovna znamka na evropskem trgu, zahvaljujoč zavezanosti proizvajalca na kakovosti in inovativnosti. Če cenite varnost in udobno vožnjo, opremljanje vašega vozila z Kleber zimskimi pnevmatikami za hladno sezono je zagotovo odlično vlaganje. Cenjen Francoski proizvajalec načrtuje svoje zimske izdelke tako, da se zagotovi stabilnost pri hitrosti na avtocestah in ustrezen oprijem na zamrznjenih površinah. Naša spletna trgovina vam ponuja Kleber zimske pnevmatike v različnih velikostih, za skoraj vsak model vozila - seveda, po odličnih cenah.

Stabilno obnašanje v vožnji na zimskih cestah, s pnevmatikami Kleber pri gume-direkt.com

Kleber Krisalp HP je odličen primer napredne tehnologije zimskih pnevmatik vsakodnevno vožnjo. Zasnovan za osebna vozila, od kompaktnih avtomobilov do luksuznih limuzin, Krisalp HP je zmogljiva pnevmatika s pravo Mud& Snow oznako zmogljivostjo po hladnem vremenu. Krisalp HP2 je najnovejša generacija zimske pnevmatike, ki omogoča odličen oprijem in zavorno moč na poledenelih cestah, kot tudi ustrezen oprijem na snegu. Vozniki kombijev naj se ne počutijo zapostavljen.

Kleber Transalp 2 je bil razvit, da izpolnjuje posebne zahteve prevoznikov, ki uporabljajo ojačano konstrukcijo, da poveča obstojnost in nosilnost, hkrati pa zagotovi stabilnost v hladnem vremenu pri hitrostih na avtocestah in dobre vozne lastnosti na ledu in zasneženih cestah. Naročite zdaj in uživajte v uporabi Kleber zimskih pnevmatik - vedno po brezkonkurenčnih cenah, pri gume-direkt.com. Ponujamo brezplačno dostavo v Sloveniji pri naročilu dveh pnevmatik ali več in na voljo vam je razvita mreža montažnih servisov.