Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Nexen Pnevmatike – zanesljivost s privlačno ceno

Nexen

Južno-korejski proizvajalec pnevmatik z močno mednarodno prisotnostjo,Nexen ima več kot sedem desetletij izkušenj in dober ugled - mogočna prednosti na zelo konkurenčnem trgu. Nexen trenutno temelji na distribucijski mreži, ki zajema več kot 120 držav po celem svetu in se je uveljavila v Evropi kot zaupanja vredna blagovna znamka. Kombinacija kakovosti in konkurenčnih cen se je izkazala za dobičkonosna za družbo in ostaja temelj njegove strategije.

V gume-direkt.com, boste našli široko paleto Nexen letnih, zimskih in celoletnih pnevmatik za avtomobile, SUV in lahka tovorna vozila. Privlačne cene prispevajo k prednosti teh zelo zanesljivih izdelkov in veliko različnih modelov in velikosti zagotavlja popolna izbira za vsako denarnico in za vsak namen. Od materialov in konstrukcije za izdelavo in testiranje standardov, Nexen daje velik poudarek na kakovosti, kar je nujen pogoj za podjetja, ki cenijo zadovoljstvo strank.

Raznovrstnost in kakovost za vsako stranko

Nexen ponuja veliko izbiro izdelkov za vsako priložnost, tako da z brskanjem po našem katalogu lahko najdete naše številne ugodne ponudbe. Trenutna izbira Nexen letnih pnevmatik vključuje odlične N blue Eco in HD, N 8000, N 9000in RO-581. Če vas zanimajo zimske pnevmatike, vas bodo modeli Winguard gotovo zanimali, medtem ko so NPriz 4S in CP671 zelo primerne za tiste, ki iščejo zmogljive celoletne pnevmatike.

Vsi ti kakovostni izdelki so na voljo v naši spletni trgovini v zelo različnih velikostih in lahko brez težav uporabite možnost iskanja, da bi našli celo paleto Nexen pnevmatik, ki popolnoma ustrezajo vašim specifičnim zahtevam. Naročite zdaj vsaj dve pnevmatiki pri gume-direkt.com in dostava v Sloveniji je brezplačna!