Payment Banner

Nexen pnevmatike – zanesljivost s privlačno ceno

Nexen pnevmatike – zanesljivost s privlačno ceno


Znamka:
Serija modela:
Opis modela:
Tip vozila:

Južno-korejski proizvajalec pnevmatik z močno mednarodno prisotnostjo,Nexen ima več kot sedem desetletij izkušenj in dober ugled - mogočna prednosti na zelo konkurenčnem trgu. Nexen trenutno temelji na distribucijski mreži, ki zajema več kot 120 držav po celem svetu in se je uveljavila v Evropi kot zaupanja vredna blagovna znamka. Kombinacija kakovosti in konkurenčnih cen se je izkazala za dobičkonosna za družbo in ostaja temelj njegove strategije.

V gume-direkt.com, boste našli široko paleto Nexen letnih, zimskih in celoletnih pnevmatik za avtomobile, SUV in lahka tovorna vozila. Privlačne cene prispevajo k prednosti teh zelo zanesljivih izdelkov in veliko različnih modelov in velikosti zagotavlja popolna izbira za vsako denarnico in za vsak namen. Od materialov in konstrukcije za izdelavo in testiranje standardov, Nexen daje velik poudarek na kakovosti, kar je nujen pogoj za podjetja, ki cenijo zadovoljstvo strank.

Raznovrstnost in kakovost za vsako stranko

Nexen ponuja veliko izbiro izdelkov za vsako priložnost, tako da z brskanjem po našem katalogu lahko najdete naše številne ugodne ponudbe. Trenutna izbira Nexen letnih pnevmatik vključuje odlične N blue Eco in HD, N 8000, N 9000in RO-581. Če vas zanimajo zimske pnevmatike, vas bodo modeli Winguard gotovo zanimali, medtem ko so NPriz 4S in CP671 zelo primerne za tiste, ki iščejo zmogljive celoletne pnevmatike.

Vsi ti kakovostni izdelki so na voljo v naši spletni trgovini v zelo različnih velikostih in lahko brez težav uporabite možnost iskanja, da bi našli celo paleto Nexen pnevmatik, ki popolnoma ustrezajo vašim specifičnim zahtevam. Naročite zdaj vsaj dve pnevmatiki pri gume-direkt.com in dostava v Sloveniji je brezplačna!

Za montažo
vaših pnevmatik

lahko tukaj poiščete
vam najbližji servis
ali vulkanizersko delavnico

*Cena je za eno pnevmatiko in vključuje DDV in stroške pošiljanja.
**Razen pri kompletnih kolesih
Preverite našo izjemno ponudbo:
Letne pnevmatike:
od 27,80 EUR
,
npr. 155/70R13T od 29,50 EUR
ali 195/50R15V od 38,40 EUR

Zimske pnevmatike:
od 31,80 EUR
,
npr. 145/70R13T od 31,80 EUR
ali 195/65R15H od 42,70 EUR