Uporabljamo cookies. Z uporabo te spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
OK
Status naročila x
Odjava

Nexen zimske Pnevmatike - več varnosti za zimo, vedno cenovno ugodne

Izjemno ravnovesje kakovosti in vrednosti se je izkazalo za Nexenov recept za uspeh. Že vrsto let južno korejska znamka uživa velik ugled na trgu in njegovi trenutni izdelki prikazujejo zavezanost, da se šteje med najbolj konkurenčne svetovne proizvajalce. Gume-direkt.com vam prinaša najboljše in najnovejše Nexen modele zimskih pnevmatik - kot vedno, po nepremagljivih cenah. Z uporabo visoko kakovostnih materialov in naprednih konstrukcijskih in proizvodnih tehnologij, ti izjemni izdelki ponujajo varnost, udobje in učinkovitost za vse vrste in modele vozil. Karkoli vozite, kakorkoli vozite, naša spletna trgovina ima Nexen zimsko pnevmatiko, ki je prava za vas.

Vedno več za vaš denar, z Nexen zimskimi pnevmatikami pri gume-direkt.com

Če potrebujete zimske pnevmatike na katere se je mogoče zanesti v težkih zimskih razmerah, morate preprosto razmisliti o Nexen Winguard modelu. Velikosti od 155/65 R13 do 255/65 R16, te pnevmatike so primerne za večino vozil in zagotavljajo vsestransko stabilne vozne lastnosti na ledu in zasneženih površinah. Za bolj dinamičen stil vožnje Winguard Sport zagotavlja izjemno zavorno moč na snegu in boljši oprijem v zavojih . Za terenska vozila in SUV, Winguard SUV je optimiziran, da zagotovi stabilnosti na zamrznjenih površinah in odličen oprijem.

Nexen Eurowin, Eurowin 650in Eurowin 700 modeli uporabljajo tehnologijo za odličen oprijem za različne vremenske pogoje, s poudarkom na slabe predstave pri nizkih temperaturah in oprijem po snegu. Za še bolj ekstremno zimsko vožnjo sta modela, Winspike in Win-Ice primerne zimske pnevmatike in so zagotovo odlična izbira. Naša za uporabnika prijazna možnost iskanja, omogoča iskanje pnevmatik, ki jih potrebujete, lažje kot kdajkoli prej. Naročite zdaj dve ali več Nexen zimske pnevmatike pri gume-direkt.com po ugodnih cenah in dostava v Sloveniji je brezplačna!