Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Avon Pnevmatike

Avon

Britanski proizvajalec pnevmatik Avon, ima v portfelju pnevmatike z dobrimi rezultati v razmerju kakovost in cena in je na trgu proizvajalcev od leta 1904. Leta 1997 je Avon pridobilo ameriško podjetje Cooper Tyre & Rubber Company.
Danes, po stoletju izkušenj pri ustvarjanju kakovostne pnevmatike, Avon je postala ena izmed najbolj priljubljenih in uspešnih blagovnih znamk. Avon pnevmatike nudijo popolno kontrolo nad vozilom na kateri koli cesti in v vseh vremenskih razmerah . Trajnost in kotalni upor zagotavljajo dolgoročno donosnost in udobno vožnjo.

Visoka kakovost Avon pnevmatik

Avon pnevmatike so odlična alternativa za druge blagovne znamke z dolgoletno tradicijo, brez kakršnega koli kompromisa o kakovosti in varnosti..
Ali govorimo o pnevmatikah za osebna vozila , gospodarska vozila ali terenske/4x4 pnevmatike, Avon ponuja široko paleto kakovostnih izdelkov, ki jih lahko izberete. Mi vam lahko pomagamo pri iskanju pravih pnevmatik, ki jih potrebujete za vaše vozilo. Če potrebujete letne pnevmatike - ZT5, ZV3 – ali zimske pnevmatike - Ice Touring, Ice Touring ST – vam vse te lahko ponudimo po dostopni ceni, vključno z brezplačno dostavo (* za naročila več od 2 pnevmatik. Naročite zdaj neposredno na spletu pri gume-direkt.com.