Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Avon zimske PnevmatikeProizvajalec pnevmatik Avon , čigav portfolio vsebuje tudi zimske pnevmatike z dobrim razmerjem med ceno in kakovostjo, je bil prisoten na trgu proizvajalcev pnevmatik, že od 1904. Od leta 1997 je bil Avon Tyres pridobljen od ameriškega podjetja Cooper Tyre & Rubber Company , vendar so nadaljevali s proizvodnjo pnevmatik premium kakovosti.

Zelo kakovostne Avon zimske pnevmatike

Avon zimske pnevmatike Avon so priporočljive, zaradi njihove kotalne stabilnosti, odpornost proti akvaplaningu in vodljivost na mokrih in zasneženih cestah med hladno sezono. Gumena zmes uporabljena za Avon zimske pnevmatike jim omogoča, da ohranijo svoje lastnosti pri temperaturi pod 7 stopinj Celzija, kar zagotavlja boljši oprijem v hladnem vremenu na kateri koli kotalni površini. Vzorci prečne in vzdolžne tekalne plasti, so večji od tistih, na letnih pnevmatikah , kar omogoča hitrejše odvajanje vode, blata in snega.
Glede na njihovo konstrukcijo in sestavo, zimske pnevmatike so dražje od letnih pnevmatik, vendar veliko cenejše od celoletnih pnevmatik, saj so slednje samo alternativa za zimske pnevmatike.

Visoka zmogljivost Avon pnevmatik za hladno vreme, kot je Ice Touring ST ali CR85 jih priporoča lastnikom avtomobilov med hladno sezono. Pri gume-direkt.com lahko najdete Ice Touring in Ice Touring ST profile za osebna vozila po najugodnejših cenah na spletu. Za Offroad/4x4 priporočamo Ranger Ice profil in za tovorna vozila , Avon Vanmaster model.