Uporabljamo cookies. Z uporabo te spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
OK
Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Cooper Pnevmatike - Boljša kakovost, večja vrednost

Njihove korenine segajo več kot stoletje nazaj, Cooper je ameriški proizvajalec pnevmatik, ki ne le, da je preživel, vendar je našel uspeh z vztrajnostjo in spoštovanjem svojih strank. Danes je Cooper bolj prisoten kot kdajkoli prej na trgu starega kontinenta, njegovi izdelki pa so dobro prilagojeni zahtevam evropskih organov in motoristov.

Cooper Tire & Rubber Company si je prislužil svoje mesto kot največji proizvajalec pnevmatik in njegova zelo konkurenčna izbira pnevmatik je na voljo pri gume-direkt.com po zelo ugodnih cenah. Naša velika izbira Cooper pnevmatik vključuje različne modele in velikosti, ki so primerna za skoraj vsako vozilo in voznika. Če potrebujete pnevmatike za udobno avtocestno vožnjo, za živahno vožnjo po ovinkastih cestah ali po težkem terenu, mi imamo vse.

Odlična pnevmatika za vsako priložnost

Za poletje, Cooper ponuja številne zelo privlačnie modele. Cooper CS2 je idealna za ekonomične majhne in kompaktne avtomobile in raznolika Zeon linija izdelkov vključuje več različic za kompaktna in srednje velika osebna vozila, zmogljive avtomobile in SUV izvedbe.Tudi linija Discoverer ponuja letne in zimske modele za SUV in terenska vozila. Linija WeatherMaster je sestavljena iz številnih zimskih pnevmatik za avtomobile in SUV vseh vrst in kombi vozniki lahko izmerejo letne pnevmatike AV11 ali VanMaster M + S zimske pnevmatike.

Uporabite našo funkcijo iskanja, da enostavno najdete Cooper pnevmatike, ki vam ustrezajo in izkoristite naše konkurenčne cene in odlične storitve za stranke. Ponujamo brezplačno dostavo v Sloveniji pri naročilu dveh ali več pnevmatik in obsežno mrežo montažnih partnerjev zaradi vašega udobje in varnosti. Naročite zdaj, pri gume-direkt.com!

Velika izbira in visoka kvaliteta:

  • Ugodno več kot 100 znamk pnevmatik, npr. Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen in še več
  • Vec kot 35.000 modelov pnevmatik
  • Prodajamo samo kvalitetne pnevmatike

Hitra + priročna storitev :

  • Naročilo preko spleta: dostopno 24 ur na dan, 7 dni na teden
  • Dostava v roku 5 do 7 delovnih dni od sprovedbe naročila
  • Razvejana mreža montažnih servisov po Sloveniji
  • Izbirate lahko med tremi možnostmi plačila

Kupite pnevmatike preko spleta brez nevarnosti:

  • Nudimo dveletno garancijo
  • Nudimo 14 dnevni rok za vračilo blaga
^