Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Cooper celoletne Pnevmatike

Bodite pripravljeni za vsako stanje na cesti s Copper celoletnimi pnevmatikami

Cooper Tire & Rubber Company je ameriški proizvajalec pnevmatik z več kot stoletjem izkušenj na tem področju in je eden od najbolj konkurenčnih in cenjenih v celem svetu. V tem času so nenehno razvijati nove tehnologije, zaradi česar so pnevmatike visoko zmogljive za širok spekter tipov vozil in velikosti koles.

Z združevanjem lastnosti iz obeh zimskih in letnih pnevmatik, Cooper celoletne pnevmatike so prava izbira, če želite varno in učinkovito doživetje vožnje. Varnost prihaja iz odlične mešanice oprijema na suhem in mokrem in vključuje odzivno konstrukcijo pnevmatike za zagotavljanje vrhunskega oprijema, medtem ko učinkovitost izhaja iz kombinacije dinamičnega ravnanja in kontrole s tiho udobno vožnjo in postopnega stila. Iz Cooper celoletnega kataloga pnevmatik je vredno omeniti nagrajene serije, kot soCooper Zeon RS3-A, CS5 Ultra Touring, Lifeliner GLS, Trendsetter SE, itd.

Poiščite pravo Cooper celoletno pnevmatiko za vas pri gume-direkt.com. Tukaj na spletu lahko naročite različne velikosti in modele po zelo konkurenčnih cenah.