Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Cooper zimske Pnevmatike-cenijo vrednost varnosti

Z več kot 100 let izkušenj na področju izdelave pnevmatik, Cooper je ena izmed najbolj spoštovanih blagovnih znamk. Z raznoliko paleto kakovostnih izdelkov v ponudbi, današnji Cooper katalog je bolj vabljiv kot prej. Kakovost in vrednost za denar, so ključne lastnosti izdelkov podjetja in lahko vedno najdete Cooper pnevmatike primerne za vaše posebne potrebe pri gume-direkt.com - po zelo konkurenčnih cenah!

 Za hladno sezono, naša spletna trgovina ponuja različneCooper zimske pnevmatike za osebna vozila vseh velikosti, SUV in lahka gospodarska vozila. Discoverer in Weather-Master linije izdelkov imajo modele za vsako uporabo pozimi, vključno z ekonomičnimi pnevmatikami za mestne avtomobile, udobne pnevmatike za družinske avtomobile, visoko zmogljive pnevmatike in 4x4 zimske strokovnjake.

Ker je vaša varnost prednost, so Cooper zimske pnevmatike pri gume-direkt.com

Cooper Weather-Master modeli, ki uporabljajo visoko kakovostne materiale, imajo smerni dezen tekalne plasti in 3D Sipe tehnologijo za absolutno zaupanje v zimskih razmerah.Cooper Weather-Master S/T2 in S/T3 so modeli, ki jih lahko izberete za kompaktne in srednje velike avtomobile, Weather-Master SA2 so posebej izdelane za obvladovanje moči visoko zmogljivih avtomobilov in Weather-Master WSC so učinkovite za SUV izvedbe.

Posebej za SUV in 4x4 zahteve, linija Cooper Discoverer izdelkov zagotavlja nepopustljiv oprijem in kontrolo v težkih zimskih razmerah - z uporabo najnovejših silica zmesi in vrhunskih oblikovalskih rešitev za vrhunski oprijem na ledu in snegu. Discoverer M+S Sport in M+S2 so primerne za visoko zmogljive SUV, medtem ko je Discoverer M + S je zelo sposoben izdelek za terenska vozila.

Naročite zdaj Cooper zimske pnevmatike pri gume-direkt.comin izkoristite naše odlične cene in kakovost storitev za stranke – kot je brezplačna dostava v Sloveniji pri naročilu dveh ali več pnevmatik!