Uporabljamo cookies. Z uporabo te spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
OK
Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Pnevmatike za Jeep

Iščite po znamki vozila:
Obstaja možnost, da model vašega vozila v tabeli manjka ali da so podatki v tabeli napačni. Če ne najdete svojega vozila, ali v tabeli odkrijete napako, vas prosimo, da nas obvestite.
Prišlo je do napake, prosimo poskusite z iskanjem po avtomobilu kasneje.
Ni rezultatov za vaše iskanje
Izbira vozila

Znamka:
Serija modela:
Opis modela:
Tip vozila:

Jeep lastniki nagibajo k avanturistom in hočejo pnevmatike, ki so za vožnjo na avtocestah in prav tako za groba brezpotja. Originalna oprema (OEM) za Jeep pnevmatike je lahko Goodyear, Firestone ali drugi, odvisno od letnika in modela.

Velikosti pnevmatik za Jeep avtomobile

Jeep Cherokee je eden izmed najbolj priljubljenih Jeep modelov; ta model je prvotno opremljen z 215/75 R15 pnevmatikami. Uporabite lahko tudi naslednje velikosti: 235/70 R16 ali 235/60 R17.
Terenske pnevmatike imajo poseben profil, ki omogoča pravilno odstranjevanje vode in blata iz kontaktne površine pnevmatike. Jeep pnevmatike zagotavljajo dober oprijem na cesti, kot tudi po grobih poteh. Zaradi njihovega profila, so pnevmatike za terenska vozila glasnejše. Odvisno od vašega Jeep modela, morate iskati pnevmatike, ki ponujajo dobre rezultate na cesti, kot tudi po grobih poteh.

Vprašanja? Potrebujete nasvet?
Radi bi vam pomagali poiskati prave pnevmatike za vaše vozilo.