Uporabljamo cookies. Z uporabo te spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
OK
Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Pnevmatike za Dacia

Iščite po znamki vozila:
Obstaja možnost, da model vašega vozila v tabeli manjka ali da so podatki v tabeli napačni. Če ne najdete svojega vozila, ali v tabeli odkrijete napako, vas prosimo, da nas obvestite.
Prišlo je do napake, prosimo poskusite z iskanjem po avtomobilu kasneje.
Ni rezultatov za vaše iskanje
Izbira vozila

Znamka:
Serija modela:
Opis modela:
Tip vozila:

Dacia je proizvajalec avtomobilov, ki ponuja vozila, čigava cena je zelo dostopna. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1966 v sodelovanju s francoskim proizvajalcem avtomobilov Renault. Njihovi najbolj priljubljeni modeli so:

  • Dacia Logan
  • Dacia Sandero
  • Dacia Duster

Pnevmatike primerne za vsak Dacia model

Lahko uporabljate pnevmatike skoraj vsakega proizvajalca pnevmatik. Goodyear pnevmatike se uporabljajo za standardno opremo. Dacia Logan avtomobili so opremljeni s pnevmatikami DuraGrip, velikosti 185/65 R15,znamke Goodyear. Ista velikost se uporablja za model Sandero. Za Dacia Duster, lahko uporabite tudi velikost 215/65 R16. velikosti pnevmatik, ki jih lahko uporabite za Dacia avtomobile so precej omejene. Lahko preverite, katere velikosti so odobrene za vaš Dacia avto s preverjanjem potrdila o registraciji.

Na kaj morate biti pozorni pri nakupu pnevmatik

Pri nakupu pnevmatik za Dacia, morate zagotoviti, da so pnevmatike stabilne na cesti in tudi stroškovno učinkovite. Če uporabljate pnevmatike z nizko in enakomerno obrabo, poraba goriva se bo znatno zmanjšala, in se bo povečalo število prevoženih kilometrov.

Vprašanja? Potrebujete nasvet?
Radi bi vam pomagali poiskati prave pnevmatike za vaše vozilo.