Status naročila x
Odjava

Pnevmatike za Dacia

Iščite po znamki vozila:
Dopuščamo možnost, da model vašega vozila v tabeli manjka, ali pa, da so podatki v tabeli napačni. V kolikor ne nejdete svojega vozila, ali v tabeli odkrijete napako, nas prosimo obvestite.
Prišlo je do napake, prosimo poskusite z iskanjem po avtomobilu kasneje.
Ni rezultatov za vaše iskanje
Rims Selector

Znamka:
Serija modela:
Opis modela:
Tip vozila:

Dacia je proizvajalec avtomobilov, ki ponuja vozila, čigava cena je zelo dostopna. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1966 v sodelovanju s francoskim proizvajalcem avtomobilov Renault. Njihovi najbolj priljubljeni modeli so:

  • Dacia Logan
  • Dacia Sandero
  • Dacia Duster

Pnevmatike primerne za vsak Dacia model

Lahko uporabljate pnevmatike skoraj vsakega proizvajalca pnevmatik. Goodyear pnevmatike se uporabljajo za standardno opremo. Dacia Logan avtomobili so opremljeni s pnevmatikami DuraGrip, velikosti 185/65 R15,znamke Goodyear. Ista velikost se uporablja za model Sandero. Za Dacia Duster, lahko uporabite tudi velikost 215/65 R16. velikosti pnevmatik, ki jih lahko uporabite za Dacia avtomobile so precej omejene. Lahko preverite, katere velikosti so odobrene za vaš Dacia avto s preverjanjem potrdila o registraciji.

Na kaj morate biti pozorni pri nakupu pnevmatik

Pri nakupu pnevmatik za Dacia, morate zagotoviti, da so pnevmatike stabilne na cesti in tudi stroškovno učinkovite. Če uporabljate pnevmatike z nizko in enakomerno obrabo, poraba goriva se bo znatno zmanjšala, in se bo povečalo število prevoženih kilometrov.

Vprašanja? Potrebujete nasvet?
Radi bi vam pomagali poiskati prave pnevmatike za vaše vozilo.

ORGANIZACIJA

Naši načini plačila

© 1999-2019 gume-direkt.com by Delticom OE