Uporabljamo cookies. Z uporabo te spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
OK
Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Pnevmatike za Hondo

Iščite po znamki vozila:
Obstaja možnost, da model vašega vozila v tabeli manjka ali da so podatki v tabeli napačni. Če ne najdete svojega vozila, ali v tabeli odkrijete napako, vas prosimo, da nas obvestite.
Prišlo je do napake, prosimo poskusite z iskanjem po avtomobilu kasneje.
Ni rezultatov za vaše iskanje
Izbira vozila

Znamka:
Serija modela:
Opis modela:
Tip vozila:

Honda zgodovina se je začela leta 1920. Njihovi prvi avtomobili so bili predstavljeni svetu leta 1963 na motociklični predstavi, ki je potekala v Tokiu. Danes, Honda je eden od največjih proizvajalcev avtomobilov na svetu. Honda proizvaja kompaktne in avtomobile srednjega razreda. Ne glede na vaš model avtomobila, na gume-direkt.com lahko najdete prave pnevmatike za svojo Hondo. Pri iskanju najprimernejših pnevmatik lahko izberete tudi premium proizvajalce pnevmatik.

Izbira pravih pnevmatik premium proizvajalcev pnevmatik

Ko gre za izbiro, katere pnevmatike, da montira na svoje modele, Honda sodeluje z različnimi proizvajalci pnevmatik.Na primer, FCX model je opremljen s Yokohama pnevmatikami v velikosti 245/60 R16. Honda Civic, eden od njihovih najbolj priljubljenih modelov je prvotno opremljen z Bridgestone pnevmatikami v velikosti 195/60 R15, 14 do 16-palčnimi Dunlop pnevmatike se uporabljajo tudi za Hondo Civic.

Najdite prave pnevmatike za vsak model Honde

Pri izbiri pnevmatik za vaš Honda avto, preden iščete določeno ceno, morate biti pozorni na kakovost pnevmatik, ki jih želite montirati na vašo Hondo. Za kompaktne avtomobile, nudimo 14 in 15 palčne pnevmatike s širino 175 in 195 mm. Za Honda S2000 model, morate uporabljati pnevmatike s širino 205 in 16-palčnimi premerom. Te pnevmatike lahko uporabljamo tako z jeklenimi in litimi platišči. Izbira kakovostnih pnevmatik za Hondo nudi varnost v vsaki situaciji, ne glede na vremenske razmere in na vseh vrstah cest. Število prevoženih kilometrov in dobra poraba goriva je tisto, kar bi si morali iskati pri izbiri pnevmatik.

Vprašanja? Potrebujete nasvet?
Radi bi vam pomagali poiskati prave pnevmatike za vaše vozilo.