Uporabljamo cookies. Z uporabo te spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
OK
Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Pnevmatike za Smart

Iščite po znamki vozila:
Obstaja možnost, da model vašega vozila v tabeli manjka ali da so podatki v tabeli napačni. Če ne najdete svojega vozila, ali v tabeli odkrijete napako, vas prosimo, da nas obvestite.
Prišlo je do napake, prosimo poskusite z iskanjem po avtomobilu kasneje.
Ni rezultatov za vaše iskanje
Izbira vozila

Znamka:
Serija modela:
Opis modela:
Tip vozila:

Smart Automobile je avtomobilska podružnica Daimler AG specializirana za proizvodnjo mikro avtomobilov, s sedežem v Böblingenu, Nemčiji in ima svojo glavno tovarno v Hambachu, Franciji. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1994 in leta 2012 Smart je sporočil, da je prodal več kot 103.000 vozil po vsem svetu. Kompaktna vozila so idealna za voznike, ki se stalno vozijo v prenatrpanih mestnih območjih.

Ne glede na to ali vozite starejše Smart Forfour ali Smart Fortwo , nudimo odgovarjajoče pnevmatike za vašega Smarta. Med drugimi proizvajalci pnevmatik, Continental pnevmatike so priporočene - za varno vožnjo v vseh vremenskih razmerah lahko uporabite Continental Conti EcoContact 3. Seveda, se lahko vedno zanesete na izdelke drugih proizvajalcev pri iskanju pnevmatik za Smarta. Priporočamo vam:

Če niste prepričani, katero velikost pnevmatike potrebujete, ali katero znamko Smart priporoča za vaše vozilo, lahko to preberete v priročniku vašega vozila. To zagotavlja, da so vse navedene vrednosti v zvezi s hrupom, porabo goriva in voznimi lastnostmi dejansko izpolnjene. Pri večini modelov lahko izbirate med razpoložljivimi različnimi velikostmi na spletni strani gume-direkt.com.

Naročite odgovarjajoče pnevmatike za vaš Smart

Ponujamo širok izbor pnevmatik za Smart modele in imamo največjo izbiro blagovnih znamk in velikosti na spletu, ki vam daje številne različne možnosti, med katerimi lahko izbirate. Ne glede na to ali ste lastnik Smart Forfour, Smart Fortwo ali Smart Roadster izbrane pnevmatike ni treba le, da opravijo najvišje možne standarde, temveč tudi, da pomagajo izboljšati videz avtomobila.

Lahko opremite vaše pnevmatike za Smart z jeklenimi platišči kot tudi z litimi platišči. Posebej za Smart Roadster model, uporaba litih platišč bo povečala vizualni učinek.

Vprašanja? Potrebujete nasvet?
Radi bi vam pomagali poiskati prave pnevmatike za vaše vozilo.