Uporabljamo cookies. Z uporabo te spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
OK
Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Pnevmatike za Saab

Iščite po znamki vozila:
Obstaja možnost, da model vašega vozila v tabeli manjka ali da so podatki v tabeli napačni. Če ne najdete svojega vozila, ali v tabeli odkrijete napako, vas prosimo, da nas obvestite.
Prišlo je do napake, prosimo poskusite z iskanjem po avtomobilu kasneje.
Ni rezultatov za vaše iskanje
Izbira vozila

Znamka:
Serija modela:
Opis modela:
Tip vozila:

Saab je zelo priljubljen švedski proizvajalec premium avtomobilov. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1945, ko je Saab AB nekoč švedsko letalsko in obrambno podjetje, končno začelo projekt za izdelavo majhnih avtomobilov. Prvi model znan kot Saab 92, je bil izdelan leta 1949. Podjetje je sedaj v lasti National Electric Vehicle Sweden (Nevs).

Ne glede na to ali ste lastnik Saab 9-3 ali Saab 9-5 pomembno je, da poskrbite za pnevmatike. Na začetku se je švedski avtomobilski proizvajalec osredotočil predvsem na kakovostne pnevmatike Goodyear. Seveda lahko uporabite pnevmatike drugega proizvajalca za vaše Saab vozilo, ampak, če niste prepričani, katero velikost pnevmatik potrebujete ter katero blagovno znamko Saab priporoča, samo preberite priročnik vašega vozila.

Izberite pravo velikost pnevmatik za vaš Saab

Ko gre za velikost pnevmatike, lahko ponavadi izbirate med različnimi variantami.Na primer, za Saab 9-3 na voljo sta 185/65 R15 ali 205/55 R16. Za Saab 9-5, velikosti so v glavnem 225/55 R17 ali 245/45 R18.
Če potrebujete za Saab zimske pnevmatike, letne pnevmatike ali celoletne pnevmatike, vemo, katere so pnevmatike najboljše in ponujamo največjo izbiro blagovnih znamk in velikosti preko spleta, ki vam daje številne različne možnosti, med katerimi lahko izbirate.

Vprašanja? Potrebujete nasvet?
Radi bi vam pomagali poiskati prave pnevmatike za vaše vozilo.