Uporabljamo cookies. Z uporabo te spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
OK
Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Pnevmatike za Citroen

Iščite po znamki vozila:
Obstaja možnost, da model vašega vozila v tabeli manjka ali da so podatki v tabeli napačni. Če ne najdete svojega vozila, ali v tabeli odkrijete napako, vas prosimo, da nas obvestite.
Prišlo je do napake, prosimo poskusite z iskanjem po avtomobilu kasneje.
Ni rezultatov za vaše iskanje
Izbira vozila

Znamka:
Serija modela:
Opis modela:
Tip vozila:

Zgodovina Citroen se je začela leta 1919, ko je bil prvi Citroen A model proizveden. Danes, Citroen je eden od najpomembnejših evropskih proizvajalcev avtomobilov. Njihov obseg vsebuje od kompaktnih in srednjih avtomobilov do luksuznih vozil in enoprostorcev. Njihova paleta pnevmatik za Citroen je tudi pestra. Njihovi priljubljeni modeli so:

  • Citroën C1
  • Citroën C3
  • Citroën C4
  • Citroën C4 Picasso
  • Citroën C5
  • Citroën C6
  • Citroën C8

Večina modelov avtomobilov je opremljena z Michelin pnevmatikami. Nekateri C3 modeli so opremljeni z Bridgestone pnevmatikami. Pri izbiri pnevmatik za Citroen avtomobile lahko izberete tudi pnevmatike drugih proizvajalcev.

Velikost pnevmatik, ki je treba uporabiti odvisna od modela avtomobila in ponujene zmogljivosti. Ko gre za kompaktna vozila, je ponudba dokaj omejena. Za Citroen C2 model z 1.1 l motorjem, priporočena velikost pnevmatik je 175/65 R14, medtem ko za Citroen C3 model lahko izbirate med 185/65 R15, 195/55 R16 ali 205/45 R17. Za Citroen C8 model, različne velikosti pnevmatik se lahko uporabljajo, dokler njihova širina ne presega 215 mm. Lahko preverite, katere velikosti so odobrene za vaš avto s preverjanjem potrdila o registraciji.

Vprašanja? Potrebujete nasvet?
Radi bi vam pomagali poiskati prave pnevmatike za vaše vozilo.