Uporabljamo cookies. Z uporabo te spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
OK
Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Pnevmatike za Alpino

Iščite po znamki vozila:
Obstaja možnost, da model vašega vozila v tabeli manjka ali da so podatki v tabeli napačni. Če ne najdete svojega vozila, ali v tabeli odkrijete napako, vas prosimo, da nas obvestite.
Prišlo je do napake, prosimo poskusite z iskanjem po avtomobilu kasneje.
Ni rezultatov za vaše iskanje
Izbira vozila

Znamka:
Serija modela:
Opis modela:
Tip vozila:

Alpina , je zelo priljubljena znamka za navdušence dirkalnih avtomobilov. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1965 in ponuja ""uglašeno"" različico znanega proizvajalca avtomobilov BMW - njuno partnerstvo se je začelo leta 1971, ko je BMW naložil Alpini vodstvo projekta za lahke BMW 3.0 CSL Coupé. Ker ta vozila imajo bistveno višje konjske moči, je povečano povpraševanje zavor in vlečnih sistemov, zato pnevmatike za Alpino imajo velikost vsaj 17 cm.

Za model Alpina B3 lahko uporabite na primer pnevmatike velikosti 235/40 R17 in 225/40 R18. Za Alpina B12 model, potrebujete pnevmatike velikosti 245/40 R20 in za Alpina B5 pnevmatike velikosti 245/40 R19.

Alpina pnevmatike za dobre ovinke

Zaradi povečane stične površine se je vozno vedenje v ovinkih bistveno izboljšalo. Pnevmatike, izdelane za Alpino, zagotavljajo zelo dober nadzor nad vozilom tudi pri hitrem zavijanju. Nudimo širok izbor pnevmatik za modele Alpina in izvajamo največjo izbiro pnevmatik blagovnih znamk in velikosti na spletu , ki vam ponuja vrsto različnih možnosti, med katerimi lahko izbirate.

Vprašanja? Potrebujete nasvet?
Radi bi vam pomagali poiskati prave pnevmatike za vaše vozilo.