Uporabljamo cookies. Z uporabo te spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
OK
Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Pnevmatike za MG

Iščite po znamki vozila:
Obstaja možnost, da model vašega vozila v tabeli manjka ali da so podatki v tabeli napačni. Če ne najdete svojega vozila, ali v tabeli odkrijete napako, vas prosimo, da nas obvestite.
Prišlo je do napake, prosimo poskusite z iskanjem po avtomobilu kasneje.
Ni rezultatov za vaše iskanje
Izbira vozila

Znamka:
Serija modela:
Opis modela:
Tip vozila:

MG je eden od tradicionalnih proizvajalcev avtomobilov Združenega kraljestva. Ko je MG Rover podjetje bilo zaprto, je proizvodnjo svojih avtomobilov prevzel "" Shanghai Automotive Industry "".
Zaradi zmanjšanega števila razpoložljivih modelov, ponudba pnevmatik za MG avtomobile se tudi zmanjšala. Model MG F, eden od najbolj priljubljenih MG modelov je prvotno opremljen z naslednjo dimenzijo pnevmatike: 185/55 R15. Enake velikosti se uporabljajo za druge modele, kot so MG Trophy. Model in datum izdelave imata velik vpliv na velikost pnevmatik, ki jih je treba uporabiti. Pred naročanje pnevmatik, preverite katere velikosti so odobrene za vaš avto s preučitvijo prometne.

Široka paleta pnevmatik za MG avtomobile

Standardne velikosti pnevmatik se uporabljajo na večini MG modelov. Imate možnost izbire pnevmatik za vaš avtomobil MG zunaj široke palete. Poleg pnevmatik, ki jih proizvajajo vodilni proizvajalci pnevmatik, nudimo tudi široko paleto cenejših pnevmatik. Več informacij o kakovosti in uspešnosti v cestnem prometu teh pnevmatik lahko najdete v različnih testih pnevmatik.

Bodite pozorni, pri nakupu pnevmatik za MG avtomobile; poleg zagotavljanja varnosti, trebajo te pnevmatike biti tudi stroškovno učinkovite. Pnevmatike z nizkim kotalnim uporom imajo daljšo življenjsko dobo in zagotavljajo nižjo porabo goriva.

Vprašanja? Potrebujete nasvet?
Radi bi vam pomagali poiskati prave pnevmatike za vaše vozilo.