Status naročila x
Odjava

Pnevmatike za Ford

Iščite po znamki vozila:
Dopuščamo možnost, da model vašega vozila v tabeli manjka, ali pa, da so podatki v tabeli napačni. V kolikor ne nejdete svojega vozila, ali v tabeli odkrijete napako, nas prosimo obvestite.
Prišlo je do napake, prosimo poskusite z iskanjem po avtomobilu kasneje.
Ni rezultatov za vaše iskanje
Rims Selector

Znamka:
Serija modela:
Opis modela:
Tip vozila:

Ford podjetje je bilo ustanovljeno leta 1903 od strani Henry Ford. Pet let kasneje revolucionarni T modeli so se pojavili na trgu. Danes, Ford je eden od največjih proizvajalcev avtomobilov na svetu. S široko paleto modelov avtomobilov, Ford izpolnjuje potrebe in zahteve, ki bi jih imel voznik. Z izbiro primernih pnevmatik za vaš Ford boste dobili najboljše rezultate in vožnja vašega avtomobila se bo spremenila v prijetno doživetje.

Proizvajalci pnevmatik, ki sodelujejo s Fordom

Pri iskanju najboljših pnevmatik lahko izbirate med več proizvajalcev pnevmatik. Lahko izberete tudi Goodyear pnevmatike. Ta proizvajalec pnevmatik zagotavlja kakovostne pnevmatike za naslednje modele:

  • Ford Focus
  • Ford Galaxy
  • Ford Kuga
  • Ford Mondeo

Poleg Goodyear pnevmatik, Ford tudi uporablja Bridgestone pnevmatike in Michelin pnevmatike kot standardno opremo za svoje avtomobile.

Optimalna kontrola v vsaki situaciji

Da bi imeli optimalen nadzor nad vašim Ford vozilom tudi v zimskem času, je priporočljivo, da zamenjate pnevmatike, ko temperatura pade pod 7 stopinj Celzija. V nekaterih državah je obvezno, da vaš avto opremite z ustreznimi pnevmatikami, odvisno od sezone (zima ali poletje). Da bi dobili optimalen oprijem v zimskem času, lahko izberete pnevmatike s simbolom snežinke; M+S pnevmatike ponujajo dobro stabilnost v blatu in snegu.

Optimalen pogon ne glede na vremenske razmere

Celoletne pnevmatike so kompromis med letnimi pnevmatikami in zimskimi pnevmatikami. Celoletne pnevmatike se lahko uporabljajo celo leto. Lahko prepoznate te pnevmatike z naslednjimi simboli: sonce, dežna kapljica ali list. Run-Flat pnevmatike so primerne za izredne razmere (na primer, v primeru prazne pnevmatike). Ta vrsta pnevmatik omogoča varno vožnjo v primeru občutne izgube zraka. Še vedno lahko vozite do 100 kilometrov na ne več kot 80 km/h. Na ta način lahko sami pridete do montažnega servisa, namesto da čakate na pomoč na cesti.

Vprašanja? Potrebujete nasvet?
Radi bi vam pomagali poiskati prave pnevmatike za vaše vozilo.

ORGANIZACIJA

Naši načini plačila

© 1999-2019 gume-direkt.com by Delticom OE